Elifmehmetemin Kızlar 25 haftalık hamileyim ve her gün sabah akşam bebek hareketlerini net olarak hissediyorum ama sanki dün akşam dan beri hareket etmiyor geliyor bana normal mi bu durum yoksa doktora gitmeli miyim
oznuraydins Elifmehmetemin Uyuyor olabilir bebekler günün büyük bir kısmını uykuya ayırıyor biraz daha bekleyin isterseniz tatlı bir şeyler yiyin kan şekeriniz yükselsin hareket etmeye başlar Allah’ın izniyle endişe etmeyin eğer hala hareket yoksa doktora görünebilirsiniz🥰
Elifmehmetemin oznuraydins kız nornalde her gün o kadar hareketli ki ilk kez böyle hareketsiz kalınca korktum akşamdan beri yemedim çikolata helva vs kalmadı nasıl uyumakti bu yavrum dedim sabah kahvaltısında da gene tatlı yedim hareket etti nasıl rahatladim 😊🤲 tansiyonumu da sürekli kontrol ettim normal Allah’tan dün temizlik yaptım evde yoruldum demek ki kuzucuk da benimle beraber yorulmuş 🤭
oznuraydins Elifmehmetemin Bende de öyle oldu başından beri hareketli bi bebeniz varsa korkmanız çok doğal bir saat hissedemeyince ağladığımı bilirim ama şuan maşallah durduğu yok yeter ki iyi olsunlar 🥰❤️
Elifmehmetemin oznuraydins aynen 17 haftadan beri kıpır kıpır olduğu için hareket etmedi çok korktum ama elhamdülillah hareket ediyor içim rahatladı 😊 3.cu gebeliğim ama ilk gibi en son 5 sene oldu doğum yapalı 😊 unutuyor insan
Elifmehmetemin S-nur1 balık gibiydi kayıyordu bide pıt pıt damar atar gibi hissediyordum 😊 ama bu benim 4.cu gebelik ilk bebeğim düştü 4.5 aylıkken bu dünyaya gelecek olan 3.cu evladım 🤲😊
Elifmehmetemin S-nur1 valla hissediyorum diyen var ama bilmiyorum genelde 22 haftalık da en net hissediyor ilk olanlar ama değişebilir de tabi bişey diyemiyorum 😊