Masal2021 Kızlar 3+4haftalik hamileyim az önce kahverengi rengi bozuk bır şekilde geldi lekelenmem oldu şimdi bu yerleşme kanaması mi yoksa kimyasal gebelik mi yaşıyorum kan versem belli olurmu sadece karnimda biraz ağrı var o kadar
Masal2021 buse2507 17.3. 2 gün önce de 69y di yanlis hatırlamıyorsam yerleşme kanaması olma ihtimali varmı kan verecem ins
Masal2021 Beyza-tt Esmerayyyyyy minismom Alpbusee buse2507 Slmcnmyeniben Diiidemm1 Meral_63 Elome Burcak61 Slmcnmyeniben gittim canim değer güzel 69 du iki gün önce bugün 259 çıktı progrstan verdi kanaman olursa bekleme dedi
Alpbusee Masal2021 bence bi kadın doğuma gidin şuan bebeğiniz kaç haftalık ? Düşük riskiniz varsa Allah korusun ona göre ilaç başlarlar ihmal etmeden acile gidin.
Masal2021 Alpbusee şuan düşük için çok küçük bnce yerleşme kanaması değilse kimyasal gebelik olabilir kan verip betaya bakacam
Elome Masal2021 aşkım acile git direk hamile olduğumu öğrendim durumunu anlat direk bakıyorlar benim kan gelmişti gittiğimde senin lekelenme beyana bakarlar
Masal2021 buse2507 yerleşme kanaması mi diyorsun canim beta yukselmisse yerleşmedir dimi beta sonucunu yazarim
Meral_63 Masal2021 acile gidip kan ver hemen yada kadın doğuma git yine de yerleşme kanaması adeten bi hafta olur zaten olmasa SONRA olmuyor ilk gebeliğim âdete bi hafta kala yerleşme oldu bu gebeliğim de olmadı yani 5+2 im
Masal2021 Meral_63 kadın doğum a da gitsem kese yi göremez ki canim 2 gün önceki betam 69 kan verecem beta sonucunu buraya yazarım ama kahverengi lekelenme de yerleşme kanaması oluyor dimi sadece pembe rewnk degik
Masal2021 Elome peki canim betanami baktılar yoksa ultrason mu kese için daha çok küçük benim hesabıma göre 15gunluk sata göre 3+4
Meral_63 Masal2021 benjm hafif açık pembe oldu 🥲sen yinede de git bi acile kan ver bari için rahatlar yada içerde kalan kanı atıldı belki oda olabilir içini ferah tut acile gidip kan ver
Beyza-tt Masal2021 benim kahverengi çok az miktarda ve bat a çok yakın olmuştu yani sizin gibi. Herkeste değişik olabilir panik yapmayın
Elome Masal2021 benimde 58 çıkmıltı 2 gün sonra 95 oldu kan geldi ama benim senin kahverengi leke beta baktılar 80 küsüre düşmüştü 4 5 sonrada sıfırlandı ama kimyasal gebelik dediler korkma bir git acile anlat beta baktır
Masal2021 Elome Meral_63 ay ins dua edin nolur büyük oğlum bununda sağlıksız olduğunu duyarsa ağlar yine boş gebeligimde de aglamisti 😥