Meral_63 Hilalcanim vala neye gyvenecegimi şaşırdım artık bakalım hele başka olay oluyur mu olmuyor mu diye
Meral_63 melikegkbltt__ melikegkbltt__ kese boyutuna göre kız diğer haftalarda daha belirgin hale gelir
melikegkbltt__ Meral_63 ay bakalım hayırlısı 7 haftalikti burada 12 haftalık olduk şimdi perşembe günü görüşümüz var🥹 teşekkür ederiz🩷🩷
destnymommm Meral_63 https://share.icloud.com/photos/037QOM_UIZped-s1NeiGky4AA ay bana da bakar mısınız 23 hafta oldum hala öğrenemedim ya
Meral_63 @“destnymommm”#p36817165 bacak arası tam net değil ama erkek gibi hisetim hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim sağ Salim kucagimza almayı nasip etsin inşallah 🥲🐣
Cansu9134- Meral_63 tesekkur ederim🌸. Tabi ki önce saglikli olsun, ben de en basindan beri erkek hissediyorum ama kizim olsun istiyorum. Fetal DNA testi yaptirdik, sali günü belli olacak💕
aise_kazan Meral_63 😭 öncelik sağlıklı tabiki ama benim de içime erkek doğuyor bi oğluşum var kalbime kiz doğuyor yani Allahim sağlıkla kavuştursun diyelim ☺️