Kumsal28 Dileminiz benim ilki sezeryan olduğu icin Buda mecburen öyle olucak cnm . ona henüz karar vermedik
Annekuzusu06666 Meralinmucizesi ağırlaşma yok ama kasık ağrısı oluyor şu aralar sırt ağrısı 20 hafta olcam allah izin verirse yarın
Miniginannesiiii1111 Annekuzusu06666 ikinci gebeliğim oğlum 5 yaşında zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile şükür 😅
Annekuzusu06666 Kumsal28 yaaa Allah yardım etsin doğurdun mu nasıl geçti benimdd ikinci sezeryan allah nasip ederse
Kumsal28 Annekuzusu06666 amin cnm Allah razı olsun evet carsamba akşamı doğum oldu çok iyi geçtiğini söyleyemem ama senide etkilemek istemiyorum cnm rabbim yardımcın olsun 🤲🏻😍
Annekuzusu06666 Dileminiz ben spinal istiyorum korkuyorum ama yinede genel istemem çünki uyanınca ağrıyla uyanıyosun
Annekuzusu06666 Kumsal28 amin inşallah kuzum ya olsun sağlıkla kuzuna kavuşmuşsunya oda geçer spinal mi oldun
GirlandBoy_Mom Annekuzusu06666 evet az kaldı çok şükür 🌸darısı sana inşallah canım sağlıcakla kavuşalım🤲
Miniginannesiiii1111 Annekuzusu06666 benimkide yüksek riskli gebelik canım şeker var tansiyonda beklemede ilk gebeliğimde tansiyon vardı inşallah bunda olmaz sağ salim kavusuruz bebeklerimize benimde ağrılarım çok var