kaderkeklikk24 Kızlar 3 4 gündür ağzımda çok ekşi bir tat var demir gibi hiçbişeyden tat almıyorum midemi de bulandırıyor yaşayan varsa bununla nasıl baş edebilirim lütfen yardım
Petitoos kaderkeklikk24 ben yaşıyorum hiçbir çözümünü bulamadım hasretle geçeceği günü bekliyorum iğrenç bir his
minismom kaderkeklikk24 bende demir gibi degilde degisik bi tat vardı hala var gerci carsamba gunu dahiliyeye gittim demir eksikligi varmıs o yuzden olabilir o agızdaki tat dedi ilac verdi suan kullanıyorum bi degerlerinize baktırın
Plansizgebe kaderkeklikk24 ben çok korkunca olur bu bana genelde ağzıma demir tadı gelir. Gebeliğin başlarında mısınız?
Bnguuu_102 Demir eksikliğinden dolayı oluyor bazen pekmek için hergün bir de bir kan tahlili verin yakın zamanda
kaderkeklikk24 Bnguuu_102 mutlaka gidip @“Bnguuu_102”#p36816379gidip bi kan vereyim belki de onunla alakalıdır teşekkür ederim
kaderkeklikk24 minismom belki de bi gidip test yaptırmakta fayda var o zaman düzelsin de önemli olan o 😊
kaderkeklikk24 Plansizgebe 13.haftadayım şuan korku da yok aslında bir kaç gündür başladı böyle çok mide bulandırıcı
senaaaaaaaaaa Benim de oluyordu ağzıma şeker atıyordum tadını değiştirsin diye veya dişlerimi fırçalıyordum. Kendiliğinden geçti sonra
Ahsenmira kaderkeklikk24 benim tiksinme dönemimde öyleydi ne yesem sonra ağzım leş gibi oluyordu geçiyor ama biraz uzun sürüyor çözüm yok maalesef