YavruKurtveAnnesi Dilaraa55 benim de ikinci evett çok hızlı geçti sankiii son 98 ama sezaryenden dolayı biraz erken olur diye düşünüyorum 🌸 sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Seyda2323 Dilaraa55 ayyy bende son 99 dediğim günü hatırlıyorum daha dün gibi Şuanda beş günüm kaldı 🥲🥰 Zaman su gibi geçiyor
Cnarrrr Son 18 günn oğlumla qovuşmama az qaldı o qədər heyecanlıyıq ki Atası da məndə 🩵🥹Allah hər kəsə sağlığlı övlad nəsib etsin inşAllah 🩵🤲👩❤️👨👶
Dilaraa55 Merve_kucuk Sizinde bitmiş sayılır yaa koca 9 ay gözümüzde büyütüyoruz aslında çok hızlı geçiyor hele çoçuk varsa insana daha hızlı geciyor oğlunuzmu olcak ilk bebişiniz ne ?🥰💖
Dilaraa55 YavruKurtveAnnesi Aynen canım sağlıklı gelsinler gerisi önemli değil ilkidemi sezeryan olmuşdu?🌸🥰
Dilaraa55 Merve_kucuk Ne güzel canım Allah bağışlasın 💖 benimde ilki oğlan 1 bucuk yaşında 🩵ikincisi kızmış🙈🌸
Seyda2323 Dilaraa55 inan ki çok çabuk geçiyor Düşün benim ilk beş ayım çok zorlu geçti. Geçmicek diyodum 4-5 gün sonra kucağımda nasipse 🥲🥰
Selim_Alparslan Dilaraa55 erkek kuzum 😇 oğlanları çiftledik inşallah sabırsızlıkla kayınvalide olmak istiyorum gelinlerimi cok sevicem ve asla üzmeyecegim.
Kbr-cnbrc Dilaraa55 son 85 ama sezeryan olacağı için 75 kaldı sanırım ikinciye hamileyim hem zor geçiyor hem de sanki zaman geçmiyor bana ya 😊😊
Dilaraa55 Kbr-cnbrc Sizinde az kalmış olsun sezeryan normal önemi yok bebişler sağlıklı olsun da 🥰🤭 ilk hamileliğin mi canım
Sevinc44 Dilaraa55 son 52 heyecan dorukta 🥹 ben de 99 yazdığımda daha cok var gibi görünüyordu, nasıl geldim buralara hiç bilmiyorum :))
Dilaraa55 Sevinc44 Valla ilk hamileliğimde banada hiç zaman geçmiyormul gibi geldi de bunda uçtu ne ara 99 oldu🥹 korku heycan hepsi dorukta oğluma yetebilcek iyim acaba şu 99 gün sonrasında ☹️