Agm53 Birini dün diğerini de bugün yaptım yanlış olma ihtimali yoktur herhalde bu kadar net çizgiler ilk hamileliğimde yoktu çok silikti bu basbaya belli sanırım kalbini duymadan inanamıcam 6+4 bugün daha kan testi de vermedim çünkü dün öğrendim
Semy1991 Agm53 gözün aydın canım koyuda çıkmış baya..hemen kan ver düzenli artiyromu diye..İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
8143 Agm53 yanlş olma ihtimali yok canm göÜn aydın biri predictor o yanıltmaz sağlıkla ilerlesin inşallah 🥰
kalorisizpatates Agm53 tebrik ederim canım maşallah sana bu zamana kadar nasıl anlayamadın😅 seninle aynıyız ben regl olmadan anladım valla. Geçen hafta ilk kontrole gittim kese ve yolk saç göründü bebek ve kalp atışı için bekliyorum inşallah sağlıklı olur🤗🤲🏻
Agm53 kalorisizpatates bende pcos var adetlerim hiç düzenli değil bazen senede bir kere adet bile gördüğüm yıllar oldu ilk çocuğumda tedaviyle olmuştu bunun kendiliğinden olacağını hiç düşünmemiştim, gideceğim en yakın zamanda doktora sağlıklıdır inşallah Allah isteyen herkese versin🙏🏻
Agm53 Sans_seninle yani şuna inanıyorum istediğin zaman olmuyor istemediğin zaman oluyor ilk çocuğumda yıllarca doktor doktor gezdim ama bu kendiliğinden oldu
Agm53 Alya05 bilmiyorum bende ileri derece pcos olduğu için tedavisiz olacağınıda düşünmüyordum ilk çocuğum tedaviyle oldu
Slmcnmyeniben Agm53 ya maşallah darısı bana benimde reglim çok düzensiz ikinci gebeliği düşünüyorum ama nasip olmadı kilonuz var mıydı yada herhangi bir şey kullandınız mı
Agm53 Slmcnmyeniben 40 kiloyum her hangi bir şeyde kullanmadım zaten benim hastalığımın bir tedavisi de yok ikinci bebek mucize oldu bizim için, inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🏻