Dmles Tecrübenizi paylaşır mısınız kızlar, içim içimi yiyor.. 7+4 de bebek görünmedi çok da erken değil gibi geliyor bana, 2 hafta sonraya randevu verdi, kalbini de dinlemedi görmeden, ayy kafayı takmamak elde değil..
Melisalp Dmles geç döllenme olduysa olabilir canım ama boş gebelik de olabilir. İnşallah Bebek vardır Rabbim yüzünü güldürsün
ug_fa-3diplomalianne Dmles 9.haftaya kadar göremeyen var canım stres yapma üzülme kötü etkilenirsiniz ikinizde bekle sen kalbini ferah tut bebeğini en kısa zamanda görürsün inşallah
Dmles Parinas kese ölçümü ya da beta değeri yok elimde Amerika da yaşıyorum Türkiyedeki gibi değil maalesef:( pazartesi beta için test verdi 9. Haftaya da randevu verdi.. doğru düzgün bi şeyde demiyorlar, yedim bitirdim kendimi
xSarelle Dmles 7 de benimde görülmedi kese var bebek yok dediler, 1 hafta sonra gel bakalım kürtaj olabilirsin dediler. Bebeğin oluşması %10 ihtimal dediler ama şükürki oluştu şu an hamileyim 16 haftalık. Allah gönlünüze göre hayırlısını ve sağlıklısını versin. Korkmayın telaşlanmayın. Sebebini sorduğumda da geç döllenme dediler.
Parinas Dmles geç döllenme olmuş olabilir. Yolk sac oluşması boş gebelik olmadığının bi işareti diyorlar. Bi sonrakinde görünür bence
Parinas Meral_63 kese boyutuyla ilgisi yok ki ikiz gebeliğin. İkiz gebelik ileriki haftalarda ortaya çıkan bişey. Kese boyutunu sorma nedenim 25 mm ye kadar bebek görünmesi gerektiği için
dalyaluna35 Merhaba kanamaniz yoksa bekleyin. Yolk sac var ama bebek henüz canlanmamisti benim de. Kendi doktorum bebek geriden geliyor olabilir bekleyelim demisti başka bir doktora gittim yolk sac var bebek yok kurtaj olmalısın ayrıca kesen de yassılasmış yuzde 90 boş gebelik dedi. Beklemek istiyorum dediğimde beklesen de bir şey değişmez ama beklemenin zararı yok sen bilirsin gozukurse mucize olur dedi. 1 hafta bekledim o bir haftam nasil gecti bir ben bir Allah bilir. Ardından 3. Doktora gittim ve gittigim gun şans eseri bebeğimin hem kalp atışını duydum hem kendisini gördüm. Sat a göre biraz geriden geliyor doktora sordum ilerleyen zamanlarda bu toparlayabilir su an icin. Sat a göre takip edelim dedi. Ardından kendi doktorumla devam ettim bu sefer acaba kalbi duracak mı korkusu başladı 2. Doktor boş gebelik dediği icin. Ama 2. Kontrole gittiğimde yine gordum ve rahatladım kurtaj diyen doktora da gittim bu arada sonrasinda, kendi gordu ve şok oldu. Kanamaniz yoksa bekleyin 9. Haftalarda bile bebegi görüp kalp atışını duyanlar var bazen dollenmeden dolayı gec oluyor bazen geriden geliyor. Zaten boş gebelikse veya gelisimi durmussa illa ki kurtaj olacaksınız ama acele karar vermeyin iyi ki 3. Doktora gitmişim diyorum ve o yaptığım stres için kendime cok kızıyorum. Allah hayırlı ve sağlıklı bir gebelik geçirmemizi nasip etsin insallah. Beslenmeyi ihmal etmeyin 🌸🙏
Dmles dalyaluna35 belirtilerinizde azalma var mıydı? Benim azalma da başladı gibi hissediyorum, mide bulantısı eski gibi değil wc ye de sık gitmiyorum psikolojik mi anlayamadım..
Dmles İnş dediğiniz gibidir:( hamilelik belirtileri de azaldı gibi hissediyorum, mide bulantısı göğüslerde şişkinlik sürekli wc ihtiyacı vs bunlarda hissedilir bi azalma yaşıyorum.. inş kötüyü değil de iyiyi çağırmış olurum..
dalyaluna35 Dmles şöyle ki benim cok belirtim yok. Hic kusmadim mesela midem de bulanmiyor. Goguslerim dolgunlasti ve hassaslasti. Uyku hali var. Bir de biraz fazla acıkıyorum. Başka hiçbir belirti yok. Doktor bazi kadınlarda bu olabildiğini söyledi belirtiler kişiden kişiye göre degisirmis bazi hastaları ilk 4 ay hiçbir belirti yaşamamış hamile olduğunu da anlamamış mesela böyle bir örnek verdi. 3 gun once kontrolüm vardı orda kalp atışını duymasam hareket ettiğini görmesem hamile olduğuma inanmayacagim neredeyse. Kanamaniz yoksa bekleyin derim akışına bırakın stres gerçekten cok etkiliyor bebegi
halitefe Dmles geç döllenmedir canım 7+6 da benimde aynıydı hatta yolk saç bile yoktu 10 gün sonra gidip kalp atışı duydum 3 hafta geç döllenme olmuş demişti doktor ikinci gitmene hiç gelişme olmazsa aynısı gibi kalırsa ama boş gebeliktir ama sen iyiyi çağır düşün
Dmles Bugün beta hcg yaptırdım kızlar, 37.783 çıktı haftama uyumlu sanırım, iki gün sonra bi daha yaptırcam, iki katına yakın çıkması gerekiyormuş, boş ya da cansız olsa bu değer haftaya uyumlu olur mu?
halitefe Dmles olur malesef bence artık beta takibi yapılmasına gerek yok 10 gün bekle bebek oluşursa beklemeye devam aynı kalıyorsa gelişim durmuş demektir