tazeannesese Bnguuu_102 ahaha ayy sorma bacım 34+5 teyim gece uykulari yok zaten sabaha doğru dalıyorum, gündüz de uyuyamıyorum bir an önce zaman geçsin istyorum sağlıkla zamanında gelsin bebiş 🌸
Bnguuu_102 tazeannesese sen bensin ben sen 🤣🤣 35 sonrasi afet tufan felaket ama geçti gitti aha 3 aylık oldu işte hamilelik doğum ve sonrasından daha zor emin ol 😊 az sabret bacım ha gayret 😅
tazeannesese Bnguuu_102 ayyy daha beteride mi War demeee bacım demeee 😭😭 oyy maşaallah Allah bağışlasın ne çabuk geçmiş zaman. Hatim başlatmıştin orda denk gelmiştik seninle ilk, son doğurdun büyütmüşsün bile🌸 ❤️ darısı başıma
Bnguuu_102 tazeannesese senin öyle olmaz inşallah sadece son zamnalar zorluyor biraz 🥲 sağ ol öyke valla çok çabuk geçiyor zaman 🥺 hatim evet hatırlıylrum zaten seni 😄hala devam ediyor toplam 8 cüz daha okununcs 2 ve 3. Hatimler bitmiş olacak inşallah🌹
tazeannesese Bnguuu_102 amiinn inşaallah 🌸 dua et. Hadi ya bitti sanıyorum ben. Ben kendi başıma bir hatim başladım sadece bebeğim adına okuyorum, ondan bir kaç cüzüm var onların durumuna bakayım ona göre alayım senden canım beni etiketle de sana zahmet göreyim
[silindi] Bnguuu_102 Öncelikle bebeğim 50 cm 5580 gram doğdu Okuyunca yok artık dedim ama yanlış yazmışsın 🥹😂
Bnguuu_102 [silindi] hahhahaa herkes oraya takılmış doğal olarak 😂 uykulu kafayla yazıyom diyorumki bir yanlışlık vad bu rakamlarda 🤣🤣🤣
AnayimBenAna_ Bnguuu_102 az daha dursa okula başlayacakmış içerde kız 5580 ne seyit onbaşı mısın mübarek 😂
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 maşallah benim tosbikime sagol bacım🥰ben daha hazırlamadım önceki kalanlar vardı yavaştan alıyorum bir kac bisey bu rahatlığımı neye borcluyum bilmiyorum😂
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi haha ben kendi doğum çantamı doğuma gittiğim sabah hazırladım bacım sen ne diyosun Senin oğlun vardı sanki dimi bu bebişin ne olacak
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 evet bacım erkek teyzesi onun için önceden kalanlar var ya rahatlık halbuki cok eksik var yinede bana da pijama vs 🤭
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi sen aklına goydupun her şeyi başarırsın çunku senin inanılmaz gücün ve sevgin de var 🤣