Rabiaa97 Aranızda sezeryan gibi planlı vajinal doğum yapan var mı bir o kadar stresli bir o kadar heycanlıydı gününü ben seçtim bebeğim anne karnında kilo alımı yavaştı perinatoloji onayıyla beklemeye gerek olmadığını doğumu başlatılar bile söylendi kendi doktorumla planlayıp suni ile başlattık
Alakdkdks Benim öyle oldu gelısımı durmuştu 2 gün müsade verdi kararım için muayneye gıttıgımde doğuma alındım 😂 1-2 taktıkle 1 günde açılma sağladım çok şükür işe de yaramıştı , suni alarak devam ettim doğuma
kalbiminpariltisi Alakdkdks Ben 40+5 te planlı prenses normal doğum yaptım 🥳 yine olsa yine normal doğum yapmak isterim, zor mu zor imkansız mı hiç değil, sezaryen ve sonrası bana çok daha zor geliyor bu arada
Alakdkdks Kevsssim Ceiydda user2524 Eve gelince hemen hurmaları yedim midem bulanana kadar 😂 ve yarım saat sıcak suda oturdum kombi bozuldu üstüne daha fazla oturamamıştım pilates topu veya hamile egzersizi yaptım sabah tekrar kontrole gıttıgımde 5 cm açılmam vardı 11 de girip 3:55 de doğurdum. Herkes tabi bende dahil şok olmuştum çünkü giderken hastaneye 1 günde asla açılma olmaz vs dıye konuşuyorduk 😂
Ceiydda Alakdkdks ay ne güzel 5 cm bide ben de sıcak suya oturma yapmak istiyorum ama küvetyok banyomda büyük legenim de yok napabilirim yaaa
Alakdkdks Benimde duşa kabindi tıkayıp oturdum tabi bol bol bir su birikmedi. ayıptır söylemesi o bölgeme duş başlığıyla su tuttum sizde öyle deneyin oturamazsanız, inşallah işe yarar 🙏🏻
Ceiydda Alakdkdks ben de öyle yapayım cok teşekkür ederim her gece uyumadan yapmayı düşünüyorum geceleri sanki sancılar daha da çoğalıyor belki doğumu başlatır 🤲🤲
Alakdkdks Kevsssim ilk doğumum belirtim hiç yoktu, bebeğimin suyu azaldığı için hareketleri azaldı gelısımı durmuştu doktorum suniyle deniycektı açılma olmasada tabi açılma olması daha iyi olacağını da soylemıstı bende bu yontemlerı denedım
Kevsssim Alakdkdks teşekkür ederim çarşamba kontrolüm var 40+4 oluyorum bizim bebişte daha kanalda bile değil eğer doktor sezeryanla alalım demezse bende sıcak suya oturmayı falan yapacağım uzunca bir süre kalırım küvette bakalım inşallah faydası olur