Iraz Göğüslerinin kökünde ve kol altıma yakın yerde süt var semsert taş gibi çok ağrı yapıyor uçları da ağrıyor yara gibi bebek çeker ken de bir kaç gündür canımı acıtıyor damağıyla ısırdığı için bence bu ağrı başladı şuan ise üşüyorum ara ara soba yaktım odayıda bilmiyorum sıcak mı soğukmu bebeğim elleriyle yüzünü burnunu ağzını kapatıp kendini bır kaç kez nefessiz bıraktığı için kundak yaptım umarım hasta olmaz oda allahım sen evlatlarımızı koru
Deletedmom_247 Iraz canım fazla paniksim biraz sakin ol. Sen sürekli üstüne bir yelek veya hırka al,sobayıda çok yakma ateşiniz vs çıkar durduk yere hasta olmayın. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bebek olan bir evde oda sıcaklığının 24 derece olması yeterlidir
Deletedmom_247 Iraz mastitde olabilir,mastit de ateşinizde çıkabilir buna göre gözlemleyin kendinizi hatta acile de gidebilirsiniz bakacaklardır size. Bebeği çok kalın giydirmeden kundağın üzerine battaniyesini örtebilirsiniz
Iraz Suheyle1 sanırım oldum ama basık geçer bilmiyorum çok terliyorum sıtma tutuyor ve göğüslerim taş gibi çok acıyor
yrncgl Sıcak duşa girin veya göğüsünüze sıcak bişey koyun, elinizle sağım yapın masaj yaparak, sık sık bebeğinizi emzirin gececektir inşallah
Suheyle1 Iraz mastit cok zorlayıcı olabilir bazı kişilerde ama sıcak havlu koyabilirsiniz gögsünüze bol bol emzirdikten sonra mutlaka gögüslerinizi sagıp boşaltmaya çalısın süt kanallarında tıkanıklık olabiliyor o yüzden şişme sertleşme oluyor ateş ve sıtma yapar korkmayın kendinizi de sıcak tutmaya özen gösterin bunun en iyi çözümü emzirmek sagmak emzirirken yavaş Yavaş gögsünüze masaj yapabilirsiniz baktınız geçmiyor mutlaka doktor destegi alın cok ötelemeyin bol sıvı tüketin🙏🏻