BebegimVeBenn_ Merhaba hanımlar 15+4 günlük günlük hamileyim ikinci hamileliğim Haftada gitmiştim en son cinsiyet için tahminde bile bulunmadı doktorumuz 🫠 17 haftalık olunca kontrolümüz var inşallah ozaman görebilirim söylerim dedi Merakla bekliyorum🌺 İlk hamileliğimde 14. Haftada erkeğe benziyor demişti 18. Haftada net olarak kız dedi kızımız oldu çok şükür 🥰 Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz ?
Edizhr BebegimVeBenn_ 13. Haftada erkek dedi 22m hafta dün ayrıntılı da 3. Kızımın olacağını öğrendim
Senasude BebegimVeBenn_ biz 7. Ayda öğrendik. Önce erkek biliyorduk. Şuan her hafta soruyorum kız diyo. Kızdır herhalde 38 haftadayım suan
MrsMom1 13.haftada kız tahmininde bulunmuşdu iki doktorumuz 18.Haftada kesin erkek dedi şuan 24.haftadayız sağlıkla oğlumuzu bekliyoruz 🩵👼🏼🤲🏻
momofthreechild Senasude 38.haftaya kadar net değil miydi yani detaylıda falan net olarak denilmedimi
Senasude momofthreechild detaylıda %90 erkek dedi 18. Haftada yapıldı. Ama 22. Haftadan beri hangi doktora gitsek kız diyorlar mesela dün gittim yine kız dediler 🤣
hulya4627 İlk kızım da 12 hafta da %80 kız dedi 17 kesinleşti oğlumda 11 haftalıkken erkek demişti 16 da netleşti şimdi kızımda 12 haftalıkta kız dedi 16 da ve detaylı da kız olacağı netleşti
ddefnos BebegimVeBenn_ 11 haftalikken kıza benziyor ama tam goremedim dedi 16.haftalikken iki doktorumda kız dedi bir oğlum var hala inanamıyorum detayliya giricem 22.haftamda oda kiz derse inanicam heralde 🤣🤣