Susamandmommy Bazıları su varsa kesin erkektir ya da kızdır diyo sizde belli baslı belirtiler olup cinsiyet tahmininiz tuttu mu?
Hasret18ayaz Susamandmommy bence yok iki hamileleigimde birbirinin aynisiydi ilk bebeğim erkek şimdi kız bekliyorum bir supriz olmazsa bakalım
Love13 Susamandmommy benim ilkinde tüm belirtiler erkekti karın şeklim bile doğuma kadar hep erkek bu diyolardı kızım olacağını öğrenmemize rağmen herkes imkansız bu erkek falan dediler ama kızım var yani 😅
U-M_mom Susamandmommy Kızımda sürekli turşu istiyordu canım şimdi Allah kısmet ederse oğlum olacak canım sürekli acı ekşi istiyor ilk haftlar sürekli limon yiyordum halada canım istiyor
firstmama Bence karın şekline göre cinsiyet belirleme tamamen hurafe. Çünkü benim karnım hep yayıktı çoğu arkadaşımında öyle hepimizin bebisleri erkek
annila Susamandmommy aşırı bel ağrısı ayak üşümesi karın şekli bulantı olmaması ile erkek hamileliği belirtilerini dibine kadar gösteriyorum ve bebişim erkek😍
Oyku3005 Susamandmommy bel ağrısı çok çektim birde bulantı çekmedim okadar oğlumda kızımda bel ağrısı yok 9 ay boyunca istifra ettim