GirlandBoy_Mom Kızlar azıcık yemek yesem bile nefes alamıyorum resmen. sürekli bi ağrı var kas ağrısı göğsümün altında neden kaynaklı olabilir? sağıma yatamıyorum 2 gündür aralıksız var ağrı.
[silindi] GirlandBoy_Mom aşkım bana bebiş büyüdü yediğin yemek bile sıkıştırır demişti doktor o zamanlar 🥹 üstte kalsın
Haticee11 GirlandBoy_Mom aynısını yaşadım safra kesemde taş çıkmıştı meğer onun ataklariymis doğumdan sonra öğrenmiştim inşallah sizin ki gebeliktendir 😔
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom geçmiş olsun canım geçen benim de öyle olmuştu Bir gün boyunca sonra geçti şükür böyle kaburga ağrısı
Nc34 GirlandBoy_Mom ben 37 oldum hala devam ediyor 31 haftalıkken de vardı doktor baktı poposunu dayıyor dedi 🙄
GirlandBoy_Mom [silindi] sağol canım öyle ağrım oluyorki gıcık bi ağrı yani sağıma yatamıyorum soluma yattığımda da bi süreden sonra ağrıyor su bile içsem nefes alamıyorum
GirlandBoy_Mom [silindi] bende anlamadım ki canım yatamıyorum bile ağrıdan sürekli uyanıyorum 2 gündür hiç geçmedi
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi sağol kuzum kaburga ağrısı kas ağrısı gibi ama 2 gündür aralıksız var geçmiyor su bile içsem tıkanıyorum
nisaakb GirlandBoy_Mom bana da oldu bi kere haftam daha küçüktü 20 lerde filandım. Gece kramp gibi oluyordu akşamları özellikle karın boşluğumda. Gece yatamadım hiçbi şekilde oturarak uyudum. Ben de buradaki yorumlardan safra kesesinden korktum ama sonra bi daha olmadı şükür . Dışarda kahve içmiştim belki de o dokundu bilmiyorum. Siz de korkmayın 3 güne geçmezse gidin mutlaka
Esraa00 GirlandBoy_Mom seninle şikayetimizin aynı olması can sıkıyor 😅 Benim de sağ kaburgamın altı o kadar ağrıyor ki bazen kemiğimi mi incitiyor diyorum Yine yine yine doktora sordum normal dedi yer yokmuş 🤣
Femay GirlandBoy_Mom ayyy benimki de sol göğüs altımda. Hem ağrıyor hem cayır çayır yanıyor kaburgam resmen. 🥲