Girlmama sevval2305 ben gunluk olarak su sekilde yapiyorum cam kasem var buyuk icine biberon deterjani ve kaynamis su koyuyorum tek tek yikadigim biberon ve emzikleri icine atiyorum sonra duruluyorum kaynatmak bana mantikli gelmiyor
seyma0661 sevval2305 kasenin içine kaynar su ve karbonat koyuyorum emzik ve biberonları da içinde bekletiyorum bir süre. Çok aciliyeti varsa biberon temizleyici deterjanla yıkıyorum
Hediyenuk37 sevval2305 ben ilk önce köpüklü su ile tertemiz yıkıyorum, köpüğün içindeki kimyasallar kalmasın diye de ekstra kaynatıyorum. Emzik te aynı şekilde, emziğin silikon ucunu ayriyetten çıkarıp içini de yikadiktan sonra takip kullandiyorum
3_bebelianne sevval2305 kaynamış suda beş dakika bekletiyorum sirke veya karbonat asla atmayın sade kaynamış su kafi
seyma0661 3_bebelianne karbonat neden atılmıyor acaba? Sağlık ocağındaki ebe arkadaşlar karbonatlı suda beklet demişti hatta göğsünü de karbonatlı suyla sil eğer bebeğin ağzı pamukcuk olursa dilini de karbonatlı sulu pamukla temizle demişti
3_bebelianne seyma0661 Ben biberon temizliğinde tercih etmiyorum pamukçuk için karbonatlı suyu bende kullanıyorum ben size önerimi sundum yapar yapmazsınız size kalmış siz sizin için doğrusu neyse onu yapın