Nurellaaaaaaa1212 yanlış algılamış olabilirsiniz ben cümlenin başında evlat evlattır yazdım zaten cinsiyet ayrımcılığı yaptığımı düşünmüyorum bu yüzden, aslında benim söylediğim şey çok başka❤️ ki bence bu tartışmaya açık bir konu da değil en ufak bir toplu taşıma kullanıldığında bariz belli olan, Twitter da veya basit bir haber platformunda bile sürekli paylaşılan tek şey maalesef ki kız çocukları ve kadınların mağduriyetleri oluyor. Bundan dolayı naif ve bilinçli erkek çocukları yetiştirip bu düzeni değiştirmeyi tercih edeceğimi söyledim aslında çünkü malum biz kadınların bunları yaşamasına sebep olan erkekler. Yani bahsettiğim konu aslında cinsiyet ayrımcılığı değil eşitliği sağlamak adına biz erkek annelerinin çabalaması gerektiği idi🌸 sizin de kızınız var, ben isterim ki yeni nesil de bu ahlaksız düzen değişsin, bu da erkek çocuklarının zihniyetinin değişmesinden geçiyor. Önceden yanımızda erkek olan arkadaşlarımız olduğunda annelerimizin güvendiği ortam şimdi yanımızda erkek arkadaş olduğunda konum at geç kalma vs cümlelerine dönüştü. Bu anlatmak istediğim konuyu tek cümleye sığdırdığım için başka anlaşılmış olabilir ❤️