Ogrtmn_gbe Kocalarınız ne aldı kızlar size doğum hediyesi olarak? Benimkiyle 4 aylık falandım avmde şakasını yaptım çok büyük birşey beğenmesen bakarız yaptı bende ölsem istemem artık
yildizkaradag Ogrtmn_gbe ilkinde hiç bişey almadı 😂 maddi anlamda biraz sıkışık bir dönemdi o yüzden çok da beklemedim zaten şimdi ikinciye hamileyim bilmiyorum bişey alır mı🤷♀️ ben isterim ki kendisi düşünsün yapsın ben söyledikten sonra ne anlamı var kocam da sağolsun hiç böyle ince düşünceli değildir yine babayı alırım yüksek ihtimal 😂😂
okk Ogrtmn_gbe hiç bir şey istemedim istememde yeteriince zaten dogum parasıydı bebek esyalarıydı derken cok para gidiyor sonucta tek basına calısıyor onuda düşünmek lazım zorlanacağı bir duruma düşürmek istemem istemedimde ilk cocugumdada aldırmamıstım suan 2. Ye hamileyim yine istemedim kendisi bu arada teklifte bulundu bir cok kere ama ben borca girmesini istemediğim için kabul etmedim bana destek olması benim için daha önemli
seyma0661 Ogrtmn_gbe sadece eşim çalıştığı için maaş evi rahat döndürüyor artırabiliyoruz ama öyle ahım şahım değil. Doğum süreci de maddi anlamda zorlanılan bi süreç olduğu için bişey istemedim sadece Ekstra işe gidince biriktirip kendime beştaş almak istiyorum. Anneler gününde dikey süpürge aldık ve yatağımızı yeniledik krediyi ödüyoruz şuanda 😂
Devran Benim koca 3 gün önce doğumgünümdü beni kuyumcuya götürdü baya kalın top top top olan gri ve gold renk kolye aldı ona takım olarakta bileklik aldı peşin peşin söylüyorum hem doğumgünü hem doğum hediyen dedi doğumumda ağustos başı 😂😂 ama kıyamaz bana eminim alır bilezik
cauuv1 Bisey istemedim zaten dogumdu ıvır zıvırdı milyarlar döküyoruz bu bana bi hediye zaten, ilkinde de istemedim almadı her türlü destegini gösterdi yine istemiyorum varlıgı yeter❤️