Deletedmom_247 ilaydagkk1 varmış senin daha canım bak bakalım gözlemle kendini inşallah güzel sonuçlar alırsın
Deletedmom_247 Deletedmom_247 ogretmennn canım ek olarak bende çok fazla gaz oluştu yani karnımı inanılmaz derecede şişiriyor ve gaza sebebiyet veriyor,sonrasında da sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrımaya başlıyor regl oluyorum zannedipgün içerinde bir çok kere tuvalete gidiyorum ama yok 🤦♀️ ve sizde de batmalar oluyor mu ara ara? Sağ kasığıma birden bıçak batar gibi girip girip çıkıyor
Dln25-25 Deletedmom_247 bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan dün adet günümdü test yaptım negatifti akşam yapmıştım testi ama 1 hafta beklemek gerekiyormuş bilmiyorum hamilelik varmı yokmu ama ilk gebeligim 3 ay sürdü kürtaj oldum ozmaan ki hamileligimi adetten 10 gün sonra test yapmıştım ozaman bile silik çizgi çıktı 20 gün sonra yani diyorum belki budamı öyle olur
Jeanjack Regl olacağım günü biliyorum. O günden bir gün öncesi klasik regl ağrısı vardı. Regl olacağıma emindim. Bir gün gecikince test yaptım pozitif. Yani hamilelik belirtisi olma ihtimali de yüksek.
Deletedmom_247 Jeanjack ah ne güzel inşallah benim de öyledir 🙏 bugün gecikmenin 5, 1 hafta olsun en iyisi gidip kan veririm
Sude_48 Ben regl olacakmış gibi ağrı yaşamıştım. Hatta regl olacağımı düşünüyordum. Bir ara leke bile geldi. Meğer hamileymişim. Adetimin gecikmesinin 10-12.günleri testi yapıp doktora gitmiştim
Deletedmom_247 Kızlarrrrr ben bugün 5.günümde awox test yaptım ama negatif 😔 çok üzüldüm her şeyin hayırlısı olsun inşallah 🙏
Deletedmom_247 Dln25-25 bilmiyorum ki canım dün 5.günde yaptım negatifti. Bugün 6.gün halen regl olmadım bilmiyorum
mavi123_ Deletedmom_247 ben şahsen adet olduğum zaman karın v bel ağrım olur ama hamile olduğum zaman sadece bel ağrım olur karın ağrım olmaz
mavi123_ Dln25-25 karın Ağrı’da bende kesin adet oluyorum. Hamilelikle adet belirtileri neredeyse aynı olduğu için insan pek tahmin edemiyor🤷🏼♀️
Dln25-25 mavi123_ bir sorun olacak test ne zaman tam net bilgi verir ben dün yaptım adet günümde negatifti akşam yaptım
mavi123_ Dln25-25 benim ilk hamilelikte geç döllenme olmuştu ve adetimin 10. Gün gecikmesinde bile test negatif çıkmıştı. Her ihtimale karşı bence 1 hafta bekleyin sonra kan testi yaptırın
Mrsmlyy Ceylinnn8 bel ağrınız nasıl tam ortadan mı ağrıyor yoksa tek taraflı mı bende de başladı bat günümüz aynı
Ceylinnn8 Mrsmlyy ortadan canım. Ağrılarım hiç kesilmedi hala devam ediyor. Diğer belirtilerin neler senin