Deletedmom_247 Kuzular 3.gün gecikmem henüz emin değilim ama ara ara karnıma ağrılar giriyor sanki regl olacakmış gibi,bu bir belirti mi ya? Test yapacağım ama gecikmem 1 hafta sürerse kan vereceğim. Ve ek olarak kasıklarıma özellikle sağ kasığıma batmalar giriyor
iremnur_17 Deletedmom_247 gebelikle adet belirtileri o kadar aynı ki fark edilmiyor maalesef. Test yaparsanız varsa çıkar diye düşünüyorum hayırlısı olsun hakkınızda 🌼
Dry07_ Deletedmom_247 benim de gecikmenin 3. Günü bende de bugün bel ve kasık ağrısı başladı bir de midem ekşiyo geçen gün test yaptım çıkmadı yarın tekrar yapıcam. Test yaptın mı hiç
bayda1 Hamileliğimi öğrenmeden 4 5 gün önceden kasık ağrım olmuştu benim. Dediğiniz gibi regl ağrısı gibiydi. Belirti olabilir tabiki ama kan verseniz yada test yapsanız daha iyi olur
Deletedmom_247 bayda1 evet haklısınız ama netleşmeden üzülmek istemiyorum artık test yapmıyorum bu yüzden 1 hafta bekleyeyim dedim. Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için 🙏
Deletedmom_247 Mariam1 canım üzülmek istemiyorum ya test yağıp bu yüzden yapmıyorum. Eğer 1 hafta kadar gecikirse kan vereceğim🥺
Deletedmom_247 iremnur_17 iremnur_17 evet haklısınız ben hiç gebe kalmadığım için hiç bilmiyorum bu yüzden eğer 1 hafta kadar gecikirsem kan vereyim diye düşündüm 😔 Allah razı olsun çok teşekkür ederim ♥️🙏
Deletedmom_247 Dry07_ regl günümden 1 gün önce days doktor yaptım pozitif çıkardı ama o marka yalancı pozitif veriyormuş bu yüzden inanmadım. Regl günümde awox yaptım negatifti. Bu yüzden 1 hafta gecikirsem kan vermek istiyorum 😔
Deletedmom_247 Ysf78 ayyy öyle mi ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah eğer doğum yaptıysanız da Allah sizlere bağışlasın inşallah canım ♥️🙏 ayyy evet bende öyle zannediyorum,peki sizin o süre zarfında akıntınız var mıydı? Eğer varsa nasıldı? İnşallah olumlu haberler alırız bizlerde 🥺🙏
bayda1 Deletedmom_247 anlıyorum, tabiki zor bir süreç. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur Rabbim gönlünüze göre versin🙏
Ysf78 Deletedmom_247 yok canım henüz yeni benimde 5 haftallık falan. Akıntım çok fazla benimde yani hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz😊 en yakın tarihte kadın doğuma mutlaka görün
Deletedmom_247 Ysf78 inşallah canım benim çok teşekkür ederim cevapladığınız için 🙏 bende de akıntı geliyor sürekli. Aslımda karın ağrımda sol tarafımda bir doluluk hissiyatı var sürekli oradan ağrı giriyor bazen de karnım ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi anlamadım gitti bir sağdan bıçak batar gibi bazen de soldan giriyor bu kasık ağrıları da karnım şiş 🤦♀️ sanırım regl olacağım bilemedim