JanuaryBaby1 Devlet Hastanesi için Serdar Büğrü Turgut Özal Tıp Merkezi için Rauf hoca . Bende 2 buçuk aylık hamileyken bakteri enfeksiyon için Rauf hocanın gözetiminde hastanede yattım ücretli orası ama ben yurt dışında yaşıyorum ve tr de sigortam olmadığı için biraz yüksek bir mebla ödedim . Sigortası olanlar için daha düşüktür diye düşünüyorum . Taramalar ayrıntılı ultrason ve geri kalan Ubeyt Akçin ile devam ettim ilk başta 2000 en son ayda yılbaşı sonrası 2500 ödedim muayenelerde vs . Mizacı sert ama bilgili ve sen sormadan gereken bütün bilgiyi sana veriyor sonra sorularını sorduğunda cevaplıyor . Ubeyt beyinde sadece kilolu hanımlarda ve kilo alımı çok olan hanımlarda diyetisyen ile çalışmanı istiyor ve fazlaca ısrarcı fazla kilo almanızı istemiyor . Ben çok doktor gezdim aile bireylerimde şuanlık bu 3 hocayı önerebilirim. Biz kadınlar hassasız herşeyi bilmek istiyoruz herşeyden emin olmak istiyoruz bu yüzden bu doktorların ilgisi de yaklaşımı da hoşuma gidiyor umarım yardımcı olmuşumdur 🙏