Melike001 Kızlar otogarın orda açılan devlet Hastanesi’nde muayene olan var mı kadın doğum doktorları varmış gidip görenler yazabilir mi
Pamukyavrum Melike001 ben gittim güzel sakin temiz bir hastane 4 tane doktor var 3 erkek 1 bayan Güzelde ilgilendiler Doğumu orda yapmayı düşünüyorum
Melike001 Pamukyavrum bende dün gittim bende beğendim doğumu bende orda yapmayı düşündüm kaç haftalıksiniz acaba
Pamukyavrum Funda_Ylcnozu evet başladı 2 ay oldu 4 tane doktor var Hergün biri oluyor Mhrs den randevu alabilirsiniz
Melike001 Pamukyavrum bende 33 haftalığım hayırlı dogumlarimiz olur insaAllah sizinki sezeryan mi normal mi olucak belli mi
Funda_Ylcnozu Pamukyavrum teşekkür ederim aldım bende randevu. 28+5 im inşallah imkanları güzeldir ve doğum rahat geçer hepimiz için
Melike001 Pamukyavrum ben normal doğum istiyorum ilk dogumum olucak ama hayırlısı bir sıkıntı olmazsa İnsaAllah
Sevilla Oraya yeni bir doktor gelecek diyorlardı Mehmet Ergün muhteşem bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.
Sevilla Pamukyavrum Asistanlığını Ksü tıp, uzmanlığını Andırın devlet hastanesinde yapmış çok bilgili bir doktor özellikle hastaları aşırı memnundu kendisinden