ecrintosgeliyor Kızlar hurma yemeye kaçıncı haftada başladınız ve kaç tane yiyorsunuz? Doktoruma yazdım ama doğumdaymış cevap alamadım bilgisi olan var mı?
Deletedmom434 ecrintosgeliyor ben membran hurmaları sürekli yedim hamileliğim boyunca doktorumdan onay alarak☺️Doğumla ilgili bir etkiside pek olmadı.. Genelde doğum için acve hurması alınıp yeniliyor diye biliyorum
gayecee ecrintosgeliyor hurmanın doğuma etkisi mi var 😮 bana doktorum canın tatlı istediğinde hurma yiyebilirsin dedi ama o zaman 10. Haftalardaydm şimdi 26. Haftadayım yanlış birşey mi yapıyorum acaba 😐😐
CemileSezer ecrintosgeliyor ben 35 de yemeye başladım canım tek sayı şeklinde yedim . 40+ 1 şuan dün doktor bana çoğalt günde 7 veya 9 tane ye dedi birde suni sancı içerisinde hurma olduğunu söyledi
Hazall34 ecrintosgeliyor ben 35+2 deyim hiç yemedim canım bu zmn a kadar yanlış mı yapıyorum acaba ne gibi bir etkisi var hurmanın
ecrintosgeliyor Deletedmom434 kaç tane yedin acaba günde canım? Acve dediğin peygamber hurması denilen mi?
Englishteacher 35+6 yım şimdiye kadar günde bi iki tane yiyordum düzensiz bi şekilde ama artık arttırmayı düşünüyorum günde 5 tane fln
ecrintosgeliyor Englishteacher bende 35+1im arada 1 2 tane yiyordum ama son ayda artırmalı mıyız acaba diye düşündüm
Deletedmom434 ecrintosgeliyor evet canım peygamber hurması denilen hurma. Ben 16. Haftamda başladım hep aynı sayıyla yedim 5 bazen 7 idi☺️ Buradaki hanımefendilerden okudum kadarıyla tek sayı şeklinde yenmesi gerekiyormuş
Ayzeli Ben de 36+2 olarak tan günde 3-4 tane yiyiyorum 🙈 Doğuma da yardımcı ama süt açısından daha çok önemsiyorum
Deletedmom434 Ayzeli ☺️ Hurma süt yapmaz sütün kalitesini arttırır. Rezene,kuru ısırgan otu,boza,bulgur,şerbet,hoşaf,incir ve havuç kürü,eczanede satılan damlalar,promaltlar bunlar süt yapar hurma,fındık,fıstık,yumurta kalitesini arttırır
Deletedmom434 Ayzeli Rica ederim hem bebek hemşiresiyim hemde 3 aylık anneyim sorularınıza yardımcı oluyorsam ne mutlu bana❤️ Evet gerçekten sütün kalitelisi önemli kilo alımları için. Umarım hepinizin yavrunuza yetecek kadar sütü olur☺️
ecrintosgeliyor gayecee internette doğuma yardımcı olduğuna dair bilgiler var. Mesela yiyenle yemeyenin rahim açılması farklı oluyomuş. Doğuma yardımcı diyorlar
ecrintosgeliyor CemileSezer aa teşekkürler bilgi verdiğin için. Bende bi tık çoğaltayım yemeyi o zaman