bsrsl_2016 Merhaba hanımlar yeni hamileyim.. dün kan tahlili yaptırdım beta hcg 733 çıktı bu değer normal midir siZce
Asyayanc_18 Pamukgirl benim gecikme olmadı 2 gün önce öğrendim adetten. 2102 çıktı. Kaç haftalık olduğunu demedi hesaplarsam benimde 4+2 . 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi 😱
Pamukgirl Beklenenan bende bilmiyorum ki Geçen ay düşük yapmıştım gecikme olur diye düşündüm 4 gün gecikti test yaptım pozitif hastaneye gittim kan verdim 2 saat sonra 2108 çıktı doktor 4+4 günlük dedi
Beklenenan Pamukgirl gerçi 4 haftalik icin de normal gibi benim de aslinda 1 hafta geç döllenme olmuştu bildigim kadariyla. Simdi 6 haftaligiz iste 37 bin olmusuz insallah normaldir
Beklenenan Pamukgirl ikiz gebelikler 7 haftadan itibaren belli oluyor diye biliyorum. Aileden gelme öyle bisey olabilur bende sabirla bekliyorum
esractn Beklenenan 4+2de değerim 9852.5 'di. 5+3de de iki kese gördük. O bayanın ki ikiz değil-dir o yuzden
Lee Pamukgirl kafanı kurcalama ya hayırlısı olsun dua et bol bol test yapmayın bu kar 6 haftaşıkken git baktır doktora
sadbut Kelebek7 minikkkk_patatessss aslında gecen hafta kontrolde tansiyonum 13 9 cıkmıstı doktorum iyi demişti yatın dinlenim biraz cok su icin dönemlik olmustur belki düzelir sıkıntı stres yapmayin sakin hatta sasırmıstım nasıl eve gönderyo diue problem olmaz bu sayı 14 10olunca bi ihtimal demişti sıkmayın canınızı