Selinnnxx Kızlar 17. Haftadayım doktor 13. Haftada magnezyum yazmıştı ama benim hiç ağrım olmuyor kullanmalımıyım yine de bebeğe faydası oluyor mu?
Bumah Selinnnxx ben 19 dayım daha hiç kullanmadım yazmadılarda ağrım olursa yazacagını söyledi istersen boş yere kullanma
Selim_Alparslan Selinnnxx 6.haftadan beri kullanıyorum agri ve sancilardan dolayı canım 2 gun almayı unutmuşum yoğunluktan cok ağrım sancım oldu aşırı tetikledi kesinlikle kullan
Kubrayildirimm Selinnnxx tabi ki kullanın ilerledikçe haftanız kramplarınız olacak. Magnezyum kullanmamıştı kuzenim hep dişlerinin arası açıldı. Bebek sizden kemik yapısını oluşturuyor.
Kardelennn123 Kullan canım ben 35 . Haftaya girdim belim çok acıyor batma oluyor doğru düzgün kulanmadim doktor iki katına çıkar az magnezyumu dedi. Herseyini düzenli kulanmaya bak . Senin tüm değerlerin bebeğe geçiyor sende kalmıyor
momysss Kardelennn123 merhaba bende gebelik düşünüyorum ayrıca vücudumda sürekli ağrılarım var ama inniate pronatal da kullanıyorum folik asit için ama ayrıca içinde farklı vitaminlerde var ikisini aynı anda kullanılırsa fazlamı kaçar
Ayse0434 Kullan kesinlikle ben çok geç kullandım aşırı kötü oldum on dk otursam bacaklarım ağrıyordu
Ayse0434 Selinnnxx ya benim doktor yazmıyordu bi türlü en son değiştirdim 35. Haftada başka doktor yazdı günde iki tane kullanıyorum o kadar rahatladım ki önceden uyandığımda bile tır çarpmış gibiydi dinlenmiyordu bacaklarım özellikle yani maden suyu falan da içiyordum kabak çekirdeği de tüketiyordum ama ilaç kadar etkili olmuyor
Talentedmom Selinnnxx rica ederim mutlaka iç bir zararı yok onun ben bazen 2 kere içiyorum içinde vitamin de var
Suheyle1 Ayse0434 ya gerçekten maden suyu falan magnezyumun etkisini asla vermiyor günde iki tane içiyorum ona rağmen bazı günler kas eklem ağrısından ağlıyorum
Kubrayildirimm Selinnnxx onu bilemem ama içmeniz gerekiyor. Zaten 37 haftadan sonra bıraktırıyor doktorlar kasılmanız için doğum için
Suheyle1 Selinnnxx magnezyum kullanınca vücut daha az ödem tutuyor kol bacak bel kalça ağrıları ödem tuttukça vücut artıyor ve inanın uyutmayacak seviyelerde oluyor siz kullanın krampları da önlemede yardımcı oluyor
Bir-anne21 Selinnnxx magnezyum senin için önemli ağırlaşınca bacağına kramplar giriyor ben kullanmasam topal yürüyorum ihmal etme kullan yoksa gebelik hasarı bırakır sende