enfla kızlar sonuc raporunda hangı ölcumler yazıyor bnde bobrek burun kemık ölcusu fılan onlar normal yazıyor ama ölcusu yazmıyor yazması gerekmıo mu
enfla Selink ya bazıları burun kemık uzunlugunu bıle yazmıs bnde sadece kafa beyın ıcndekı bıseyler fl hc fılan yazıo dıer hersey paragraf halınde normal gorunumundedır dıo. esıme de bısey denmıo cok kurcalıosun dıo oda barı burdan soraym dedm 🙆🏼
Salmanc Detaylıda nelere bakılıyor yüzü görünüyormu kilosu boyu oluyormu yarın gireceğim çok heyecanlıyım ultrason cihazıyla mı bakılıyor anlatırmısınjz
enfla Salmanc detaylı yapan dontor bakıo sadece sonra bıtıo bıdahakı kontroller kendı doktoruna gıdıosun
enfla Annem yok devlette yaptrdım egıtım araştrma hastanesınde 35 dk kadar surdu saate baktım. sonrada rapor verdı bı sayfa bıde 5-6 tane bebegın resmını verdı
24fatma Bende dün oldum özelde 15 dk falan sürdü herseyime bakti bize anlatti gösterdi 4 boyutlu sekilde resimlerini verdi hem paragraf olarak aciklamali yaziyo hemde sayisal degerler var baş çapı kilosu kordunu kalp mide böbrekler..
24fatma enfla bende hepsi tek tek yaziyo hatta böbreklerin de idrar birikmesi var 4milim dedi takip ediliyo şuan her ay
enfla 24fatma gecmıs olsun ınsaallah gecer kısa zamanda . bnde hepsı yazmıyornbazı ölcumler var ama bobrek burun ölcusu eller parmak ayak yuz mide fılan onlar normal gorunmde yazıyor
24fatma enfla cok sagol insallah geçer yoksa doğduğu zaman sıkıntı minicik bedeni aci çekmesin😔 sizinkide herşey normal yazmış ne güzel korkulcak biseu yok o zaman 😄