Deletedmom128 Enesim Hurma ye günde 4-5 tane, bol bol yürü, merdiven in çık bir de çömelme hareketleri yap. Açılmayı hızlandırıyor canım . Ben Doğumdan bi gün önce evi temizletmiştim beğenmeyip üstünden bi daha temizledim ertesi gece Doğuma gittim.
Fernur Bende 39 haftalik oldum bugun bebek daha kanala bile girmemis ne yapacam bilmiyorim bunaldim artik😔
suraybuke Enesim 39+2 yim. Moral bozmak gibi olmasın ama hurma yürüyüş squat cinsel ilişki zeytinyağı ile perine mmasaji belime sıcak su tutma pilates topuyla zıplama ve diğer hareketler. Yani ben temizlik hariç ne varsa yaptım ama yok gelmiyor 37 den beri yapıyorum . Kendi ne zaman gelmek isterse o.zaman gelecek. Eğer evinizde ve eşiniz yanindaysa bekleyin sakince bence . Ben strese girdim eşim raporla izinle iki haftadır yanımda her an doğum olur diye pazartesi ye kadar dogmazsa suni sancı ile doğumu baslatcaz yoksa Hakkariye gitmek zorunda kalacak . Doğumun kendi kendine baslamasi daha güzel olacaktı normal sürece müdahale etmek daha da bir huzursuz etti beni. Keşke evimde ve eşim yanımda olsaydı beklerdim kuzu kuzu.
Enesim suraybuke Allah yardımcınız olsun inşallah enişiniz yanınızdayken sağlıcakla doğurursunuz inşallah ve bizlerde Allahın izniyle
Bilge123 Enesim bilmiyorum ki ilk doğumda da 40+4 de suyum geliyo diye gittim sabahına kendi sancımla doğurdum o yüzden bilmiyorum