Elitelife Polikistik overim var reglim ne yapmalıyım yumurta çatlaması için düzenli olması için hayıt tohumu duydum soğan kürü duydum şunu yap düzene giriyor dediğiniz şunu yap yumurtalıkları çatlatır dediğiniz birde soğan kürünr ne zaman başlanıyor mesela 🫣🥰
sutlukahve_ Elitelife adet bitimi başlanıyor bende de pcos var bu ay denedim sogan kürünü inşallah faydası olmuştur
gizzzy35 Elitelife Pilatese git hemen kalıyorsun 🫣 Tecrübe ile sabit 😁 Bir de inositol içeren takviye 🙏
Elitelife sutlukahve_ bak süt buharı yakıda mükemmel ben onu 1 kere yaptım faydasını gördüm diğer ay hem gününde adet oldum ama devam etmedim tabi sadece soğan kürünün nasıl yapıldığını falan bilmiyordum
Elitelife sutlukahve_ regl 2. Günü banyo yap süt buharını yap yakı yapıştır beline hemen hemen kasığın hizasında bele yapıştır uyu 2 gün banyo yapma regl bittiği gün banyonu yap süt buharını yap yakıyı yapıştır birlikte ol bittiği gün unutma birlikte ol uyu hiç kalkma banyo yok 24 saat sonra regl 14.gün aynı şekilde süt buharını yap yakıyı yapıltır birlikte ol direk uyu hiç kalkma ya binlerce bu şekilde hamile kalan var ben süt buharıyla yumurtamın çatladığını gördüm ama değerlendiremedim ogünleri malesef
Elitelife Kivircikannee doktor d vitamini ve inofolic gibi birşey için kağıt verdi al dedi hemen alıyorum pzartesi
Elitelife gizzzy35 ciddimisin platese yazılim evet doktor almamı söyledi d vitamini ve inofolic gibi birşeydi slim pazartesi hemen
Kivircikannee Elitelife kesinlikle çok önemli bu değerler canım mümkünse bittikçe al maxijuno proevixe f gibi ürünleri de tavsiye ederim