2princessmother tambirmom istemiyor musun canım 😄 Bu ay herkeste gecikme olmuş ama kimse hamile değil 😏☹️
tambirmom 2princessmother istemiyorum ben küçük oğlum var zaten ona anca yetişiyorum Allah isteyene versin 😍 insallah benimki de sadece gecikmedir normalde hiç gecikmez o yüzden korktum bende😂
ppmerlina 2princessmother 14 gün gecikmeli adet oldum o ay hamile kaldım aşkım bir daha adet görmedim
ppmerlina 2princessmother şubatta adet olmam gerekirdi ben 3 martta adet olmuştum martta da hamile kalmıştım yanii
Merveee11223 Benim bat 13 mayıstı 5 gün gecikme yaşadım testler hep negatif gösteriyordu bozuktur herhalde diyip daha kan vermeye gidiyordum sevinçle bugun regl oldum sanırsam mevsim geçişleri etkiledi hep inşallah sen hamilesindir canım 🌸
melikeyimmmmm 2princessmother bende de 11 gün gecikmeyle hep negatif çıkıyordu kan verdim gebe olduğumu öğrendim çok erkenmiş geç döllenme olmuş sizde kan verin kesinleşsin isterseniz
melikeyimmmmm 2princessmother eğer hamileysen ve çok erken ise teste çıkmaz zaten en sağlıklısı kan tahlili yaptırman olur
2princessmother melikeyimmmmm 10 gün gecikti ya silikte olsa çıkardı bence 🥺 10 gün geç döllenme normal mi
2princessmother melikeyimmmmm inşallah bende öyle öğrenirim hafiften kocam ikna oluyor gibi kan için 😄 az kaldı biraz daha damardan girsem Bak dedim belki hastayım ondan olmuyorum felan hemen hastane araştır dedi 😄😄😄😄😄😄😄