Senam19 Merhaba güzel anneler hamilelikle birlikte kullandığımız ürünlere daha fazla dikkat etmek ve temiz içerikli ürünler kullanmak gerekiyor hepimizinde bildiği gibi fakat ben bu konuda birazcık afallamış durumdayım. Temiz içerikli şampuan nemlendirici cilt temizleyici tonik güneş kremi vs neler kullanıyorsunuz aşırı pahalı olmayan ve memnun kaldığınız ürün önerilerinize açığım bütün yeni hamişlere de fikir olur
meryys Senam19 Şampuan ve duş jeli yves rocher aldim. Yüz yıkama jeli ve nemlendirici bioderma, güneş kremi badger kullanıyorum ama Axis-Y yi de önerenler çok 😇
Senam19 meryys teşekkür ederim temiz içerikmi bunların hepsi ben the purest kullanıyordum bitirene kadar kullansam zararı olur mu acaba doğal değil bi kimyasal vardı içerisinde
fatmayt Incia kullanıyorum gunes kremi tonik olarak gülsuyu deodorant da incia. Incianin guzel urunleri var dogal fiyatlari da uygun
meryys Senam19 Rica ederimmm, yves rocher şampuanı doktorum alabilirsin dedi, bioderma nemlendiriciyide kendiside önerdi, güneş kremlerinide instagram da kadın doğum uzmanı incelemiş temiz içerikli diye 😊