Parinas Edasusari ben Kerem koymaya karar verdim. Genelde sakin oluyorlar. Ne yeni nesil isimler gibi zorlama, ne eski isimler gibi ağır☺️
Boncuk19 Edasusari 😂😂ay bende oğluşum diye geziniyorum ortalıkta kız olsa isim koyardım erkek olunca oğluşum kaldı 😅
Kkardelenn1 Edasusari ah keşke keşke ben hep Aden Liya istemiştim babası başka bir isim istiyor Umay olsun diyor en son Umay Aden olacak gibi 😄
AvBurcu Edasusari 36. Haftadayım hala isim bulamadım. İçime sinen bir isim yok. Aynı şeyi eşime söyledim keşke doğuma kadar rüyama falan girse de karar versek diye😊
Edasusari Edasusari Aras deyince Aras kargo aklıma geliyor o yüzden bi ara vazgeçmiştim 😂😂 şimdi çocukla alay etmesinler diye tereddütteyim
3_bebelianne Edasusari Oğlumun adı Aras ben severek koydum ona bakarsanız bizim semtte eda kuaför var misal ece çikolata var her isim dalga konusu olur öyle olsa özgüvenli yetişirse zorbalığı umursamaz
Ecekcln 34 haftalığız bizimde isim yok erkek isim bulmak çok zor 😂 ben Yiğit ve Egemen arasında kaldım en çok
Parinas Ecekcln oğlumun adı Yiğit çok akıllı sakin empati duygusu yüksek bi çocuk ☺️ama yetiştirmenin ve burcunun da çok önemi var tabi isim yeterli olmuyor malesef
Edasusari Kkardelenn1 ay yeni nesilde akran zorbalığı çok fazla ya. Öğretmenim. İlla bi şey bulup eğlenecekler 🤦🏻♀️ o yüzden taktım biraz.
Tugba29_ Kkardelenn1 bende yiğit düşünüyorum ama muhammed yiğit istiyorum üçüncü erkek benim hepsinin ismi sahabe yada peygamber adı çok yaramaz olsalarda büyüdükçe akıllı oluyolar
tugcebaby1 Ay ikiside artk çok yaygın bir isim ya ben bu isimlerden çok sıkıldım bizde 31 e giricez oğlum olacak nasipse Cihangir olacak ismi olmasaydı oğuz kaan balamir altay falan koyardım