Seyma0323 Selam kizlarrrr, Kocalarınız bayramda köye koşmaya hazırmı🤣 Kaçıyor çünkü🙈 şaka maka bir yana bayramda napicaksiniz? Biz gurbetteyiz, köy yok bize bu sene. Çooook üzüldüm😆
Accountant Seyma0323 en sevmediğim bayram geldi kayınpedere bağlı ama biz istemiyoruz gitmek inşallah gidilmez 🙄
Naazli Seyma0323 bu bayram köyden yırttım. Tam 37 haftalık hamile olacağım. Doktorum yolculuğu yasakladı. Tam son hafta bi yere gitme bayramda dedi. Kurban olduğumun doktoru sarılıp öpesim geldi 😂
dedimolabilirrr Seyma0323 yaaa ben severek gidiyorum eşimin memleketine 🙈 kalabalık aile şenlikli geçiyor her bayram evde kalmak ve ya başka bir yere gitmek istemezdim ☺️
bravo61 Seyma0323 ahahs ben 4 yıl olcak evleneli her sene kocamı bu sene sizin memlekete (Sivas) gitcez diye kandırıyorum :D Sonuç benim memleketteyiz (Trabzon)😂😂
ikibaloglanannesi Seyma0323 Kayınvalidemler köyde yaşıyor Karadeniz de. Gitmek isterdim lakin ikinci oğlum bayramda 2 aylık oluyor o yüzden ben babamlarla olacağım eşim tek gidecek🌸
Smyye1B Seyma0323 İstisnasız her bayram ilk benim köyüme gidiyoruz esiminkine 2-3te gider bir kaç saat kalır döneriz 😅 Eşim bizim ailemizin bayramlarını daha çok seviyor 🫣😅
Melissayda Ay çok mutluyum bu sene yırttım doğum olacak inşallah sıkıcı oluyor kurban bayramı benim için eziyet kan kokusu vs rahatsız ediyor (et yemiyorum , pek dokunamamda ) 😂😂
Briahll Seyma0323 geçen seneden beri koca tarafıyla görüşmediğim için çok şükür öyle Bi derdim yok artık 😂😂 kendi tarafıma da gidebilir miyiz bilmiyorum bayramda tam 12 haftalık hamile oluyorum memleket 7 8 saat arası sürüyor.