myangelson busra05_ yani sonuçta soğuk tutmaya yardımcı olur olmazsa içinden 2-3 tane alıp bir deneyin baktiniz renk değişimi falan olmuyor otekileri de koyarsınız 😅
biranne_birbebek busra05_ olabilir tabii evinizi en iyi siz bilirsiniz ama sanki mutfak yemek pişiyor ediyor derken sıcak oluyor. Yemek buharı falan da olur bilemedim😅 ben merdivenin altına koymuştum evin en serin ve hiç güneş almayan yeri orasıydı.
busra05_ biranne_birbebek mutfakta pişen yemek ve sıcaklıgı aklıma geldı sonradan dediğiniz gıbı korıdorda dolaba koydum sonradan♥️
Mavili1480 busra05_ 34 35 haftada sipariş vereceğim bende 38 de doğumum olur tahmini koridorda bir dolabım var güneş görmüyor konservelerimde orada bozulmadılar böyle bir dolap varsa çok iyi olur
busra05_ Mavili1480 evet evet korıdorda portmantoma en üst rafına koydum bende borcam kutum vardı içine dizdim borcamın dediğiniz gıbı kuru ve gunes yok
kalocwom busra05_ Ben daha 7. ayımda felan almıştım. Portmantoda en alt rafa koydum. Hem serin ve kuru hemde metal kutuda ara ara açıp bi tane yiyorum şimdilik bir değişme olmadı ki 9. ayıma girdim son günlerim 😂
busra05_ kalocwom ay evet sonradan aklıma geldı üstte bı arkadaşta sizin gıbı yazmıs korıdorda portmantoma koydum bende borcam içine dizdim kutuya koyup rafına koydum eşimden saklıyorum da bulursa yer😂😂🥰
Mavili1480 busra05_ Orada bir sorun olmaz tam yaz ayları insan bir tereddüt ediyor bende geç yaptırmak istiyorum ama doğum ne zaman olur bilinmiyor bir sancıya bakıyor 😊
busra05_ Talentedmom evet yaza aşırı sıcaga denk gelıyorsa şeker daha mantıklı mayıs bebegı olacagı için çikolata söyledim dedıgınız gıbı drajelerde mantıklı yaza
Talentedmom busra05_ internette sayfa gördüm çok güzel paketliyorlar tadı da güzeldir daha önce yemiştim
busra05_ Mavili1480 evet ya gec yaptırıp risk almamak gerek ama insan ne zaman doğumu kesın yapar bellı olmaz
Pinaargunes busra05_ ben dolap içine koymuştum bakliyat koyduğum dolap içine hiç bişey olmadı temmuzdaydı doğumum serin yerde erimiyolar bişey olmamıştı dolaba koyunca beyazlanıyomuş diyolardı ozaman öyle buzdolabına koymamıştım bende
Mavili1480 busra05_ Benim ikinci sezeryanım olacak ilkinde sancı hiç yaşamadım şimdi yaşarım gününü beklemezse diye korkuyorum ondan yaptırayım evde dursun en iyisi 😂