df-kumsal Merhabalar 36 haftaya yeni girdim herhangi bir kanama vs yok yatıncada kalkıncada olan sol kasık ağrım mevcut hep var böle 3 5 dk da gelip giden değil sürekli hatta ayağa kalkınca şiddeti biraz daha artıyor normalmidir
melike1-2 @df-kumsal bende 36+5im canım sürekli belim ve kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi senin ki de öyleyse normaldir sanırım
df-kumsal melike1-2 uhün 3 kez nts çekildim orda nedense sancım azalıyor korkudan heralde aşt muaynede yaptılar açılmam da yok dediler ama hala sancılarım devam ediyor idrar tahlilimde iyi.çıktı şükür acaba gaz sancısımı sanki omu farkettim gaz çıkarmıyorum
melike1-2 @df-kumsal bi iki gün önce aynısı bende de oldu 3 saat sancı takip ettim en son 5 dakikada bir olunca doktoruma haber verdim hastaneye geçtim 3. Doğumum benim hızlı ilerler diye acele ediyorum birde 😄 ebe alttan muayene edicem diyince çok korktum sancı falan bişey kalmadı iki kere muayene ettiler nst falan boşa gitmiş gibi oldum 2cm açıklık varmış ama daha gelen giden yok 😄
df-kumsal Geçtimi peki şuan sizin. Benimde öyle düzenli gibi aslında o sebeple gaz sancısı mı acaba diye düşündüm