Ruzgargulus Kızlar merhaba 27 mayısda dogum olucak ama ben 3 gündür çok kötü hastayım dün doktorum bi şekilde iyileş yoksa ileri tarihe atmamız gerekicek dedi parol dışında bişey kullanamıyorum. Sizin önerileriniz varmı çabuk iyileştirir dediginiz
Pinar0711 Ruzgargulus bende baya bir hastalandım kafamı kaldıramıyordum, ılık duş ve kafamı sıcak saklamak bana baya iyi geldi. Bildiğin kafamı terlettim
esrac352 Ruzgargulus Benimde dogum 26mayista 4,5 gündür soğuk algınlığı var geçmiyor bu akşam acile gittim doğuma 1 hafta kalmış ilaç vermemiz uygun olmaz dedi yatarken odayı nemlendirin bol sıvı tüketin bir parol alabilirsiniz dedi inşallah duzeliriz ileri tarihe daha doğum olmasin
elfbcr Ruzgargulus bende 37+5 im tam şuan okurken kuşburnu ve ıhlamur çayı içiyorum ara ara bal atıyorum ağzıma parol tavuksuyu çorba tarhana çorbası vs doğal seylerle atlatmaya çalışıyorum benim normal doğum olacak ne zaman olacağını bilmediğim için benimde acilen iyileşmem lazımm size de geçmiş olsun 🙂
Pinar0711 Ruzgargulus kafamı sıcak suyla baya bir ovarak yıkadım bu bende damarların açılması için çok iyi işe yarıyor, banyodan sonrada eşarpla iyice bağlayıb yattım. Burun tıkanıklığı, baş ağrısı geçti.
Ruzgargulus esrac352 bende acile gittim antibiyotik yazdı kullanmak istemedim kendi doktorum kbb git dedi acille olmaz dedi onun verdigi ilacı kullanabilirsin dedi ama randevu yok o bölümede parol kullanıyorum ama fayda etmiyor umarım biran önce iyileşiriz
arwen1 Ben de yeni soğuk algınlığı geçirdim çok olmayacak şekilde günde bir fincan kadar ıhlamur ya da nane limon için duş alın hemen sarınıp yatın terlemeye çalışın. Kesinlikle terledikce insan emfeksiyonu atıyor. Üstünüzü değiştirmeyi ihmal etmeyin.
Ruzgargulus elfbcr teşekkür ederim sizde çabuk atlatırsınız inşallah bogazım çok kötü benim anlık eıcak şeyler içince düzelir gibi oluyor sonra yine aynı
elfbcr Ruzgargulus inşallah ya daha 2 hafta önce hastaydım zaten geçer geçmez tekrar oldum nasıl bir şeyse naparsan yap geçmiyor malesef