Werwe Damlaozddmr bnde bu hfta gtcm bakalım cinsiyet blli olmuştur inş hayırlısıyla dişim kırıldı kndi dr rapor almm gerekiomuş
Tugceates Damlaozddmr 12. Haftada erkeğe benziyor dedi doktorum ama hazırlık yapmayın sadece tahmin dedi kemik yapısına göre bi tahminde bulundu haftaya tekrar gideceğiz bakalım
Damlaozddmr Bizde 6 şubatta kontrolümüz bi türlü geçmek bilmiyor günler bi an önce öğrenelimde alışveriş yapalım diye bekliyoruzz 😂♥👼🏼🤰🏼
Sibelselim Ben 11.haftada öğrendim insallah erkek bebegim olacak suan 13 hafta icindeyim . 2li test icin gittigimde de radyoloji uzmanıda erkek dedi.
ybulut 11+4de gittik dr belli olmadi cinsiyeti. Bi sonraki kontrolum ayin 20 sinde.Kiz yada erkek hic fark etmez. RABBİM Saglikli sihatli imanli Kur'anli hayirli evlatlar olmayi nasip etsin İNŞAALLAH bizlere🙏🙏
Bebisozlem52 Bende 12+5 te gittim gostermedi bebis kendisini ogrenmedik. Saglikli olsn cinsiyeti hic farketmez. Kizlar benm bi sorum olacak ikili test yaptirdinz mi?
Snglbrs Bebisozlem52 ben yaptırmadım doktorum gerek duymadı ense kalınlığı ve burun kemik yapısı oluşmuş ve gayet iyi gerek yok dedi öyle demeseydi de yaptırmıycaktım zaten sonuçta net bişey yok o kadar yakınıma Doğum sendromu ola bilir dendi hepsi Süphan allah çok güzel sağlıklı çocuklar oldular kafamı bunla yorup paramla rezil olanıycam rabbimden gelene razıyım
Bebisozlem52 Snglbrs bnde bian yaptrdim ama sonucunu ogrenmek istemiyorum acikcasi. Yalniz doktorum bana ense kalinligindan fln bahsetmedi. Ona takildim biraz
Snglbrs Bebisozlem52 doktor seçimi çok önemli benim ikinci hamileliğim kızım yedi yaşında yaptıracağın hiç bi test sonucu değiştirmiycek sadece kafanı yorup psikolojini bozacaksın biraz araştırsan tüm testlerin 100de 80 yanlış çıkıyor
Snglbrs Bebisozlem52 kesinlikle kontrol Doğum kan tahlili ve 4 Aydan sonra vitamin doktorm 4.aya kadar vitamin bile vermiyor çok çok memnumun 🙏🏻🙏🏻
Damlaozddmr Ya benim doktorum iki tane kocaman vitamin verdi hiç içmek istemiyorum çok kötü yapıyo onlar beni