2cocuk2kopek mardine474 2. Gebeliğim arada bir tane kimyasal geçirdim yani totalde 3 sadece kimyasalda yerleşme kanaması gördüm
Selenaslan01 Herkeste olmaz yerleşme kanaması 2. Kızıma hamileyim 17 gün sonra doğum yapacağım ikisinde de yerleşme kanaması olmadı. Çevremdeki hiç bir arkadasimda yada kuzenimde de olmadı. Kişiden kişiye değişiyor yani
mardine474 Selenaslan01 ılk oglumda olmuştu ama bunda bısey yok bende günlerdir onu beklıyom bişey yokmu doye dusunuyordum neyse içim rahatladı 😅
babymom2026 Hamilelik şüphesi var bende de görülmedi o kanam mesela bende üzülüyordum ama herkeste olmuyormuş rahatladım 😊
Ozzz41 Herkeste olmuyor o bende var mesela pazartesi gününden beri lekelenmem devam ediyor günü de kişiden kisiye değişiyormuş benim 6 gün olfu hala devam ediyor maalesef ki bende devam ettiği için tedirgin oluyorum mesela
Fraublt-31111 Ozzz41 Doktora gitmediniz mi benimde oldu 1 2 doktor bana eski kanın leke olarak kendimi dışarı atıyor rahim temizleniyor dedi
Minik_04 mardine474 ben ilk gebeliğimde yaşadim şimdi ikinciye hamileyim 7 haftalik oldu yerleşme kanaması olmadi butun gebelikler de olmuyo boyle seyler dusunerek kendi moralini bozma😊
Ozzz41 Fraublt-31111 ilk öğrendiğimde gebeliğimi baktıklarında sorduğumda yerleşme kanamasıdır yoğunlaşırsa ve kırmızıya dönerse acil gelin diye söylediler randevum ayın 2 sinde🥹 bende çok tedirgin oluyorum bu durumdan ama acildeki doktor artma ve renk değişikliği yoksa gelmenize gerek yok dediler
Pink29 Fraublt-31111 merhaba bana da doktorum öyle Olabılır dedı bır haftadır az az gelıyor ama korkulacak bır durum yok dedı ıcerdekı kan mı yoksa yerleşmemı mı acaba
Accountant mardine474 yerleşme kanaması ille olacak bir şey değil ki ben 26. Haftadayım hala görmedim 😂
Elifce91 Benim ilk gebeliğimde yerleşme kanaması olmuştu doktora gittiğimde kesede kanama alanı görmüştü ondan kaynaklı dedi. Şimdi ikinci kez gebeyim yerleşme kanaması olmadı ve kesede kanama alanı yoktu.