Erkekannisi2 Kızlar 27 haftalıgım 84 olmusum doguma kdr 100 olsam normal dogum yapabilirmiyim ? 3. Dogumum olucak cok korkıyorum
Ayshababy Erkekannisi2 78kiloyla başladım 30 haftada 84kiloydum şuan 36+3 haftalığım 82kiloya düştüm dikkat ederseniz fazla kilo almasınız doktor şuan gayet normal doğum için çok uygunsun dedi dikkatli beslenirseniz sadece bebek kilo alır siz almasınız normalde doğurursun 🌸
Erkekannisi2 Baharkle inşaallah canım iki cocugumuda normal dogurdum , bunda cok yıyorum kılo alıyorum korkuyorum cocuklara bakacak kşmsem yok
Ayshababy Erkekannisi2 gebelik şekeri oldu için hiç birini yemiyorum o yüzden fazla kilo almadım zaten gebelik şekerinden öncede 24 haftada kilo almam kendilinden durmuştu 33 haftada 1 kilo verdim 35 1.5kilo daha vermişim ekmek tüketmedin sürece fazla kilo almazsın canım
Erkekannisi2 minismom yani canım kılolu olmak normal dogumu engellemıyor ? Kaynanam habire şiştin doguramıcan diyip duruyor
minismom Erkekannisi2 yok yaa hicte engellemiyo yani hamilelik bu sonucta odem illa ki oluyo doktorum hic bisey dmedi cok kilo aldın normal doguramazsın gibi flan kaynanan hangi tıp fakultesini bitirmis 😂😂😂
Miniboy Erkekannisi2 kendini olumsuz düşüncelere yönlendirme neden doğuramayasın yapan insanlar var. Ama sen kalan zamanda okadar çok kilo alacağım şeklinde kendini irdeleme ve düzenli beslenip almamaya çalış bu senin sağlığın içinde önemli