Sssbbbs Kızlar ya 2-3 gündür baş ağrısı yaşıyorum yoğun değil ama hissettiriyor kendini ilaçta kullanmıyorum. Normalde çok başım ağrıyan biri değilim neden böyle oluyor ne yapmam gerekli
Sevinc44 Sssbbbs kacinci haftadasiniz? Bas ağrınızla beraber tansiyon yüksekse bi doktora gorunun isterseniz. Ama onun dışında ben bir kere yaşadım onda da parol aldım dinlendim geçti
tanhc Sssbbbs ben 36. haftadayım bende de 2-3 gündür vardı. doktora sordum her şeyi gebeliğe bağlamamak lazım dedi. değişen havalar uykusuzluk da etkili olabilir dedi. ama her ihtimale karşı tansiyonu da kontrol etmek lazım. o haftalarda ben çok uyuyordum dinlenmiş oluyordum, yormayın kendinizi
Ruzgargulus Sssbbbs benim 5. Ay ile birliktee 8. Aya girene kadar bir insanın başı her gün ağrırmı gözlerimi açamıyordum migren sinüzitim falanda yoktur yani nörolojiye gitmiştim hamilelik ile ilgili bir durum olabilir onun dışında bişey yok dedi ara ara parol alarak hafifletmeye çalışıyordum
Accountant Sssbbbs doktorlar genelde parola müsade ediyorlar ama sorun tabiki herkesin durumu farklı olabilir
Mavro Susuz kalmış olabilirsiniz, tansiyonunuz ve şekeriniz çıkmış olabilir,uykusuzluk yapar. Geçmiş olsun 3 tablete kadar parol alabilirsiniz ama yine de doktorunuza danışın.