Nisa_akar Kızlar bir sorum olucak size, Cerrahpaşa eğitim araştırma hastanesinden randevu alıcam fakat doktorun açıklamalar kısmında gebelik takibi yazıyor, detaylı ultrason yapmamaktadır yazmıyor. Eğer yapmasaydı böyle bir notta düşerlerdi dimi?
GizemHamza34 Nisa_akar ekran görüntüsü paylaşır mısın eğer uyarı veriyorsa Cerrahpaşa yapmıyor ben öğretim üyesine yaptırdım orda tek doktor yapıyor diğerler kadın hastalıklarının başka alanlarıyla ilgileniyorlar
Selim_Alparslan Nisa_akar Canım Profosör Doktor ALİ BENİAN detaylı ultrason yapmaktadır. Ilk gebeligimde orda yaptırdım müthiş bir doktor yarım saat surmustu. Şimdi bu hafta 22+5 oluyoruz persembee randevu aldım ona gideceğim bilgin olsun. 🌸
Nisa_akar Selim_Alparslan Selim_Alparslan bu perşembe gideceksen benim için bilgi alabilir misin canım 🙏🏼 hastaneye ulaşamadım birtürlü
Nisa_akar Selim_Alparslan aaa bugün deneyeyim öyle, ben hep 10.00 dan sonra giriyordum. Teşekkür ederim canım benim 🌸🌸Prof. Dr. Altay Gezer Var onunda yorumları falan çok iyi, detaylı ultrason olarak onuda duymuşmuydun canım hiç
Selim_Alparslan Nisa_akar canım randevu ala gir ordan cerrahpasa tip fakültesine gir ordan da öğretim üyesi muayenesini seçeceksin poliklinik olanı değil. Öğretim üyesi muayenesinden kadin hastaliklari dogumu sec ve Ali Benian ona randevu bakacaksın ama sistem saat 20.00 dan sonra yeni randevuyu aciyor hemen girmem lazım saniyesinde doluyor çünkü
Selim_Alparslan Nisa_akar Hayır kuzum duymadım. Ben ilk gebeliktede Ali hocaya gittim adam efsane konusmuyor ama gerekli oldugu seyleri soyluyor yani boş konusmuyor diyelim. Ekrana kitleniyor bebege odaklı surekli ve aşırı dikkatli biri monitörün içine giriyor resmen karis karis bakıyor. 30-40 dkka falan surmustu diye hatirliyorum.Her yerininde ultrasonunu veriyor rapor cikariyor kac sayfa verdi hatirlamiyorum bile. O anlar hala aklımda 6 sene oldu mesela. Ben o yüzden ona gideceğim.
Nisa_akar Selim_Alparslan O zaman bende o doktora alayım inşallah iyi gününe denk geliriz ve ilgilenir😅 of doktorlara karşı korku oluşuyor içimde niye bilmiyorum
Selim_Alparslan Nisa_akar yok canım gerçekten iyi bir doktor. Dün özelde acilin doktoruna gittim adam yüzüme bakmadi ya tahlil bile yaptırmaya tenezzül etmedim o ağrıyla. Yarın saglik ocağına gideceğim çağırmıştı kontrole zaten
Nisa_akar Selim_Alparslan bende yaşadım çok kötü ağrı yapıyor, nioli yağı resmen kesti ama bu durumu. Kullanmıyorsan aklında olsun canım🌸