pskdanisman1anne Merhaba kızlar isimli hastane çıkışı için memnun kaldığınız müslin olarak kaliteli ve güzel yapan önerebileceğiniz bir sayfa var mı
mrvsrcn pskdanisman1anne kızım için instagramda efulibabydan yaptırmıştı bir arkadaşım hediye çok güzeldi muslin değildi benimki fistoydu ama güzeldi daha sonra bende bir arkadaşıma yaptirdim o muslindi ve güzeldi. Şimdide oğluma yaptıracağım inşallah oradan kaliteli oluyor battaniyeleri falan
Selmagkk pskdanisman1anne çok araştırdım çok uçuk fiyatlar söylediler ben mell tasarıma yaptırdım çok güzel gözüküyor ama daha elime ulaşmadı oraya bakabilirsin☺️
ynzl pskdanisman1anne Müslin değil ama bana Lilabio markadan hediye geldi kalitesini çok beğendim. Henüz yıkamadım ama yumuşacık hoşuma gitti şimdilik. Trendyol’da da satılıyor, instagram sayfaları da var.
Meryeminannesi20 pskdanisman1anne trend yoldan gross shoptan yaptırdım yazısı müslini nin kalitesi aşırı güzel fiyatlar almak istediğiniz ürün sayısına göre değişiyor
pskdanisman1anne Genelde parça başı 650-900 arası fiyat verdiler. Sizin de yaptırdıklarınız öyle mi? Battaniye, yastık, tulum her parça için
PAG Ben ilk bir yere yaptırdım işlemesi gerçekten çok kötüydü bunu söylediğimde satıcı çok çirkin yaklaştı iade ettim ardından socialbabytekstilden yaptırdım çok ama çok güzel geldi 🙏🏻
pskdanisman1anne Simgekk evet orayı da çok beğendim kenarları oyalı güzel duruyor. Müslin grubu en pahalı o fiyat verdi
Zeynoooom pskdanisman1anne az önce bir bayan paylaşmıştı bir resim Instagram’dan almış sanırım Elzeyn.store dedi ilgisinden alakasından memnun kalmışlar
pskdanisman1anne Zeynoooom ben theduubaby den sipariş verdim instagramdan henüz gelmedi ama gelince bakalım nasıl