Ceylinnn8 Kızlar çatlama üzerinden 8 gün geçti, az önce test yaptım negatif. O kadar belirti yaşayınca çift çizgiyi görme umuduyla yapıyorum ama yok. Acaba erken mi test için. Ne kadar zaman geçmesi lazım. Bat 23 mayıs
Altbyz Ceylinnn8 bi günde bile değişiyor değer katlıyor çünkü kendini pazartesi nehatifti dün pozitifi gördüm çok şükür
Altbyz Ceylinnn8 aynen öyle birde adet olup yumurtlamayı beklemekde çok zor hayal kırıklığı başlı başına çok zor Rabbim tez vakitte mutlu haberi almanızı nasipmetsin sağlıkla güzellikle gelsin 🌸🫶🏻🙏🍀
Ceylinnn8 adatuna belirtilerin neydi canım. Adet öncesi su gelmesi gibi akıntın varmıydı. Bende dünden beri öyle. İlk gebeliğimdede böyleydi o yüzden umutsuz olmak istemiyorum
ynzl Ceylinnn8 benim regle 3 gün kala bile negatif çıkıyordu. 3 gün gecikmede silik çizgi ile öğrendim. Beta çok yüksek değilse gecikme olmadan görünmüyor. En sağlıklısı beklemek 🙏🏼
ynzl Ceylinnn8 bence betaya bağlı. Ben mesela 3 gün gecikmede 57 betayla öğrendim ama bin küsürlerle öğrenen var. Eğer başlangıçta beta düşükse testte gecikme olmadan çıkmıyor bence
adatuna Ceylinnn8 hayır regle 1 hafta varken karnım ağırır bağırsaklarımdan ses gelirdi o olması ben öyle anladım regl olmayacağımı hamile olduğumu