Merveeecc İlk bebegim.daha 14 aylık ve şuan beklemediğim bir şekilde 2.ye hamile olduğumu öğrenince İlk.cocuguma karşı kendimi.cok.suclu hissedemiyorum yetememe duygusu ve ailemden uzak.bir şekilde büyütüyorum desteksiz şimdi ikinci bebek.falan.cok korkuyorum
gurbette_bir_anne Merveeecc Benimde şuan 17 aylık 22 haftalık hamileyim ara ara gelen pişmanlık duygusunu bastırıyorum ama beraber büyümelerini de istiyorum gurbetteyim gelen giden yok oğluma hem kardeş hem arkadaş olur evet zorlukları mutlaka var ama hepsinin geçici olduğunu biliyorum
Brna-34 Merveeecc benim kızım 5 yaşında 3 aylıkta hamileyim ve bnde kendimi suçlu hissediyorum bazen ilgilenemiyorum kızımla 🥺 ama kardeşi de olmalı karışık duygular içindeyim bazen oturup aglayasim geliyor bazen de kardeşi olacak diye seviniyorum hormonların vermiş olduğu duygu değişimlerini yaşayıp gidiyorum
Sun10 Merveeecc benim de oğlum 2 yaşımda ben de süpriz hamile olduğumu öğrendim oğlum büyümüş olacak doğana kadar ama plansız olduğu için mi bilmem mutlu olamıyorum bulantılar da var bi yandan kendimi alıştıramıyorum bir türlü tek çocuk fikrine çok alıştırmıştım kendimi ve olduğumuz halimizden çok mutluyum şimdi herşey baştan çok tedirgin ve umutsuz hissediyorum kendimi
Merveeecc Yani evet 2 yaşında olacak ama ne bileyim verilen ilgi azalacak artık başka birinin de sorumluluğu var ama bi yandan diyorum beraber büyürler belki ikisi içinde daha iyi olur ben ve benim gibi gurbette tek büyüten çocuklarını Rabbim yardımcısı olsun
Merveeecc Sun10 bende en başında böyle düşünüyordum ama ilk şoku anlattıktan sonra dedim Rabbim nasip etmiş bebek hasreti ile yananlar var Rabbim verdiyse nasip ettiyse vardır bi bildiği belki de daha kolay olur dedim hem arka arkaya büyürler çok zor olacak ama düşünüp üzülüp ne kendimi ne de bebeği strese sokmamaya karar verdim
Sun10 Merveeecc öyle tabi Allah isteyen herkese versin ama ilkinde çok hazırlıklıydım bulantılar bile zor gelmiyordu bi yerde suan oğlumla da daha az ilgilenebiliyorum kolum kalkmıyor hep yatmak istiyorum
Merveeecc Sun10 bilmiyorum beni digumdan sonrasi çok korkutuyor tam 2 Yaş sendromu.olacak.ve şuan bile.o.kadar.hircin ki nasıl karşılık.verecegimi şaşırıyorum
sevaldqn1 Merveeecc korkkkkmaaa akısına bırak benim kızım ile aralarında 18 ay olcak var hesabını sen gör kendimi hepp iyi olur şeklinde motive ediyorumm sende oyle yap asla kötü düşünme
Merveeecc sevaldqn1 doğru söylüyorsun kötüyu çağırmaya gerek yok iyi düşünelim iyi.olsun ilk.doguma göre daha kolay.oldumu doğum.sureciniz