ilayvdaav 10 gün önce doğum yaptım ilk başlarda sütüm fazlasıyla geliyodu şimdi hiç denecek kadar az napmam lazım
Azraa33 ilayvdaav canım bol bol su iç stresten uzak dur 15 dakikada 1 bebeğini emzirir artacaktır inşallah
48sibel ilayvdaav canım sağlıkla büyüt. 40in çıkana kadar falan böyle süt gelişinde dalgalanma oluyor düzene girmesi için sana tavsiyem öncelikle stres bol sıvı tüket suyu bol iç en az 1.5 2 litre bol hoşaf çorba protein al düzelir böyle dalgalanmalar düzene girene kadar çok normal
Sngl_12022 ilayvdaav yesil mercimek ve bulgur cok guzel sut yapar yemegini yapip hergun bi tabak yiyebilirsiniz
ipekmom_ ilayvdaav bestlak damla tavsiye ederim bide aktardan milk tea almıştım inanılmaz etki etmişti bende. Bol bol su iç, süt az çok deme sık sık emzir bebeğini herşey yoluna girecektir 🌸
MervEslinArden ilayvdaav Hurma, kuru dut, maden suyu gün arasında sık ye günde 2 maden suyu tüket ben böyle fayda gördüm şuan fazla sütten ziyade çocuğumun doyduğu kadar sütüm artıyor emdikçe elhamdülillah inşallah sizinde gelir güzelce