Masalseyhan Merhabalar benim adetm gecikmişti doktor duphaston verdi kullandıktan 4 gun sonra adet oldum 3 gunum. Adetim basladigi icin ilaci kesmem mi gerekiyor. Yoksa hap bitene kadar devam etmelimiyim
Elitelife Masalseyhan bilmiyorum sorun üstte kalsın diye yorum yapıyorum ben 1 kere kullandım bende adet gördüm ama devam etmediğim için kısa sürdü adetim tam olmadım birazdaha kullan 3 gün kadar mesela veya bal çörek otu tarçın karıştır aç karnına tüket adet boyunca soğan suyu yap falan ilaç kullanmazsanda
ikincianneolmayolundaa Masalseyhan bende 10 gun once kullanmaya basladim regl gecikmesi icin olana kadar kullan olduğunda bırak demişti doktor ben 5. Gün falan olmuştum daha da icmedim
babygirl02 Masalseyhan bende kullandım ilacı olduktan sonra bırakmıştım zaten ilaç adet söktürücü olduktan sonra bırakılması gerekiyor
Busraaaakkk Masalseyhan doktor ne için yazdı bilmiyorum ama ben kistim için kullanmıştım kullandıktan 1 gün sonra regl oldum ama o dönem ilaçlar düzensizlik yaptığı için düzene girsin diye kutu bitene kadar kullanmaya devam et demişti bana. Diğer ay da tam günümde regl oldum ve düzene girdi