Heycanlianne_41 Burcukrblt ayyyy daha çok yeniiiii💕 dikkat et kuzum bol bol dinlen kalkma ayağa inşallah seninledir🙏🏻
Mavi3475 Burcukrblt Var ama çooook minnak daha tekrardan kan ver 1 gün arayla 2 katına çıkmış olması lazım eğer artıyorsa zaten sıkıntı yoktur 😍Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Burcukrblt Imasleeper reglm gecmedi daha griptim o yuzden gittim ilac icmiyim bilmeden diye doktorda 1 2 gunluk olabilir kan ver bi kac gun sonra dedi
Htcbyttt Burcukrblt ilaç falan içme çok çok yenidir daha bir kaç gün sonra tekrarlamanda fayda var :)
Imasleeper Burcukrblt aynen canım doğru demiş muhtemelen var 5 in üzerine çıkmış en doğrusu 2 gün sonra kan vermen 15 in üzerinde değer görürsen tamamdır
Burcukrblt Nurrvldn bugun tekrardan kan versem yine bi tık yukselmis olur zaten diye dusunuyorum ama bi sknti olur mu surekli kan vermekte
Mariam1 Burcukrblt evet varsa yukselir benim ertesi gün sıfırlandı 2.30 çıkmıştı o yüzden her daka değişiyor
Nurrvldn Burcukrblt bence olmaz sadece kolun delık desık olur oda annelıkte hıcbırsey ama 2 güne bır ver
Mariam1 Burcukrblt Yok oyile değil canm sürekli değişiyor ya negatif zaten 2 ama 5 üstü senin demek istedim ki yarin kan versen beli olur