_Prensesveprensannesi_ Eşim bugün iş yerinde kebap yemiş ondan sonra vücudunda kabarcık olmuş ve şuan heryeri kabarcık ve kaşınıyor gogusum migdemin ortası ağrıyor dio sol koluna vuruyor ağrı bu alerjimi ne yapmam gerek bilgisi olan var mı
ayseekprr _Prensesveprensannesi_ merhaba mide ağrısı göğüse vurur oradaki baskı ile de kol a ve sırta doğru yayılır. Kalp ile ilgili değildir çünkü kalp krizi uzun süre ilerlemez kısa sürede belirtisi oluyor. Çok ağrısı olursa 3-4 kere arka arkaya güçlü öksürmesini söyleyin. Alerjik semptomlar genelde 3-5 saat içersinde ortaya çıkıyor. Enfeksiyon başlangıcı olabilir yediği yemekte mideye ağır geldiği için göğüste kolda baskı yapmıştır. Ovalamayın ılık bir duş ve bol su ile göğüs kafesi sıcak tutulsun geçmiş olsun tekrardan
minikari _Prensesveprensannesi_ canım belirtiler var aslında kusma baş ağrısı ateş falan da olursa ciddi yani bence gidin ihmal etmeyin 🤲🏻 insallah bir şey olmaz
_Prensesveprensannesi_ minikari tamam canım takip ediyim simdi yattı eğer kötü olursa hemen gideriz teşekkür ederim bian kalp krizi felan sandım
user2524 Alerjiye bağlı olsada yinede büyük yan etkiler göstermiş sol taraf özellikle bi korkuttu nasıl bekliyorsunuz hala😳😳 eşiniz gitmiyorsa 112 çağırın şakaya gelir mi böyle şey
_Prensesveprensannesi_ user2524 ah gitse ambulans da cagirtmaz ki bı 10 dak da başında bekliyim olmadı hemen gideriz yalvar yakar
minikari _Prensesveprensannesi_ Allah korusun sen yine de dikkat et daha da fenalaşırsa 112 ara canım 🤲🏻🌸
_Prensesveprensannesi_ Şuan uyku sersemi uyandirdim ağrın varmı dedim geçti dedi gectimi bilmiyorum uyku sersemi mi oyle dedi bana uyku yok bekliycem başını çok korktum panik atağım tutu 😔
_Prensesveprensannesi_ ayseekprr ay teşekkür ederim Allah razı olsun hepsini uygulaycam kabarcık ve kaşıntı da enfeksiyon dan kaynaklimidir
Nursemom90 Mide ve kol ağrısı muhtemelen hazımsızlık gaz problemi yaşadığı için olmuştur ama kızarıklık kaşıntı varsa farklı bir durum olmuş gibi görünüyor