Gul1935 6 aylık hamileyim karnım çok sertleşiyor. Özellikle ayakta durduğumda inanılmaz sertleşiyor bu durum normal mi bu aylarda
Aleymercimek Gul1935 bende 7 aydan sonra sonra olmaya basladi gayet normal bir sey doktorumda ayni sekilde soyledi fakat su an 9 aylik oldum 10 dk sabit oturayim karnim tas kesiliyo ayakta dursam yoruluyorum garip bi hâl almaya basladi hayirlsi🙂 yatiyorum sabah kalkinca karnim taş kesiliyo felan normal heralde
Gayealtnbs12- Gul1935 yok canım henüz soramadım. Bebeğinizin hareketleri nasıl? Hangi saatler daha aktif peki
byk0606 Bende 31 haftalığım, bazen bebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir benim bebeğim sırtını karnıma yasladığı zaman inanılmaz sertleşiyor karnım. Yinede kontrolünüzde yada sabah doktorunuza sorabilirsiniz içiniz rahat eder.
Gul1935 Gayealtnbs12- hiç belli olmuyor ki mesela şimdi çok hareketli bazen gündüzleri çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor
byk0606 Aleymercimek Normaldir bacım vücudumuzun şeklide istemsizce belli içerde suyuyla kesesiyle bebekler büyüdükçe alanları azalıyor ister istemez pozisyonu etkiliyordur.