sednc0 Arkadaşlar yazın çok atlet giyen biri değilim temmuzda doğum yaşadığım yer çok sıcak oluyor sizce hastane çantasına emzirme atleti şart mı yaz için aklımı karıştırıyor ona göre alacağım
Imasleeper sednc0 al canım çünkü doğumdan sonra biraz belin sıkı giyinmen lazım boşda kalma gaz sancın olur sonra
Imasleeper sednc0 daralcan ama yapcak bişi yok o gaz sancısı varya uf yani dedim yalvarırım bişi yapın dye hemşirelere hemen sıcak su torbası koydular parol vurdular masaj yaptılar 😂 şıpır şıpır terlemeyi o sancıya tercih ederim
sednc0 monica50 bende öyle düşünmüştüm normalde de yazın atlet giyemiyorum ama gaz sancısı olabilirmiş bide sezeryan gözüküyor benimki bilemedim
byk0606 Bende temmuzda doğum yapacağım, aldım. Yani zaten hiçbir atletim şuan bana olmuyor şimdiden onları giyiyorum 😂 Evin içinde tercih etmem belki ama dışarı çıkarken vs iyi olur diye düşünüyorum.
monica50 sednc0 ya kışın falan olsa neyse de haziranda temmuzda ben evde sütyen bile takmıyorum hiçbir güç bana atlet giydiremez 😂
sednc0 monica50 yaaa işte bende ondan biraz kararsız kaldım ay bilemedim yazın doğurmak mı iyi kışın mı anlamadım gitti
1994ozg sednc0 teşekkür ederiim, hayır henüz olmadı sütyen şort geziyorum valla sıcağa gelemiyorum hiç
babyandmom__ sednc0 Emzirme sütyeni rahatlıkta emzirme atleti kadar gereksiz bir şey yok gerçekten 🤦🏻♀️😂