Sezginhatice Merhaba kızlar, happy Mom uygulamasında bugün 19+1 gözüküyorum haftalık olarak. Doktor randevum vardı bugün ve 17+5 gözüküyor ama 18 haftalıktır tam dedi. Bende doktora soramadım. Devlet hastanesine gidiyorum. Benim gibi böyle haftalık sorunu yaşayan var mı?
Htctsbk Sezginhatice hem devlete hem özele gidiyorum devlettesiniz böyle büyük çıkıyor ama haftan kaç diyor 13 diyorum 13 diyor bana 🤣 bende anlamadım gelişimi olsa özeldede aynı çıkar
Yalinn8 Sezginhatice siz dr u ve usg yi baz alin bu programi diil, onlar güncel olcume gore bilgilendiriyolar neticede
Gizmuh Sezginhatice canim benimde devlette bir hafta geri görünüyor gec döllenme olabilir dediler özel hastanedeki usg ise 3 gun geri cikiyor özel hastanedeki usg aletiyle devletin ki ayni degil aralarında dağlar kadar fark var
Tubademir85 Cok normal endişelenmeyın, bende devletle aynı gitmiyordum devlettekı ultrasyonun onunde gıdıyordum, artık özele gidiyorum oranın ultrasonu benım hesabımla aynı hatta bır ıkı gün önde bebeğim.. Devletin ultrasyon aletlerı özeldekı kadar gelişmiş değil
Sezginhatice Tubademir85 bir arkadaşım da öyle söyledi devletin o kadar iyi değil diye. Cevaplarınız İçin teşekkür ederim
Tubademir85 Birde SAT a göre hesap var son adet tarihini baz alıyorlar ama sen öncesinde gebe kalmış ve üzerine adet görmüş de olabilirsın.bende gebe kalmıştım uzerıne adet görmüştüm