Ebrueo Manisa içi renkli ultrason bakıp renkli çıktı veren aynı zamanda memnun kaldığınız doktor var mı? Ben Grandmedicale gidiyorum doktorumdan da memnunum ama bebeğin doğmadan bir renkli fotosu olsun istiyorum. Tavsiyeniz var mı?
aysecancan Op.dr Tülay Oludağ var 4 boyutlu renkli ultrasonu var.detaylı ultrason için gittim ilk kez bebeğimin yüzünü gördüm net bir şekilde tavsiye ederim çok iyi bir doktor..
Ebrueo aysecancan çok teşekkürler google dan arayınca karşıma çıkmıştı not almıştım. Teyit almak daha iyi oldu :) ne zaman gitmiştiniz peki güncel muayene ücretini biliyor musunuz?
aysecancan Ebrueo cuma günü gittim muayene ücretini bilmiyorum çünkü sadece detaylı ulrtason için gittim onun fiyatı farklı oluyor detaylı 5bin ₺
aysecancan Ceydktk yok ben sadece detaylı ultrason için gittim.renkli ultrason muayene ücretiyle aynıdır çünkü zaten cihaz varsa hem siyah beyaz hem renkli bakıyor☺️
A-bursins Ceydktk Merhaba normal detaylı ultrason haricinde muayene ücreti 2.500 tl ilk kontrolden on gün sonra falan ikinci kontrol ücretsize geliyor dediler .Normal kontrol de renkli foto veriyor mu onu bilmiyorum maalesef